ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγρίνιο: Προφυλακιστέοι οι έξι από τις σπείρες που κατηγορούνται για σωρεία κλοπών

Αγρίνιο: Προφυλακιστέοι οι έξι από τις σπείρες που κατηγορούνται για σωρεία κλοπών

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους οι έξι από τους άνδρες Ρομά που κατηγορούνται ως μέλη συμμοριών που διέπραξαν ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις στην περιοχή του Αγρινίου. Δύο εμπλεκόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τα εν λόγω άτομα συνελήφθησαν στα πλαίσια αστυνομικής επιχείρησης την περασμένη Παρασκευή και σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, ζωοκλοπής, κλοπών κατά συναυτουργία, απειλή, παράβαση του νόμου για τα όπλα, κατοχή ναρκωτικών και ασυρμάτου, καθώς και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Οι σπείρες εξαρθρώθηκαν μετά από μεθοδικές έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ενώ η επιχείρηση για τις συλλήψεις έγινε με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ Αγρινίου και της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας. Αρχικά συνελήφθησαν επτά άτομα και σήμερα παραδόθηκε ένα ακόμη που αναζητούνταν.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στην αρμόδια Ανακρίτρια Αγρινίου και πλέον οι έξι θα πάρουν το δρόμο για σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Σημειωτέον πως, σύμφωνα με τις αστυνομικές ανακοινώσεις, οι πολίτες που έχουν πέσει θύματα κλοπής και τους έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα, που περιλαμβάνονται στα κατασχεθέντα μπορούν να επικοινωνούν με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου στα τηλέφωνα 26410 22520 και 26410 30168, για να τους επιδειχθούν τα κατασχεμένα αντικείμενα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Πνίγεται» η Αττική με 1.706 νέες μολύνσεις - Μεγάλη η διασπορά στη Θεσσαλονίκη