ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: 10 οι συλλήψεις για τους βιασμούς στη 12χρονη

Σεπόλια: 10 οι συλλήψεις για τους βιασμούς στη 12χρονη

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τους βιασμούς και τη μαστροπεία της 12χρονης από τα Σεπόλια μετά την τελευταία κατάθεσή της

Δέκα άτομα έχουν συλληφθεί για τους βιασμούς της 12χρονης από τα Σεπόλια. Πρόκειται για τον Ηλία Μίχο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη, ακόμη 8 άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι έχουν βιάσει την άτυχη κοπέλα, αλλά και τη 37χρονη μητέρα της, που κατηγορείται για μαστροπεία.

Η τελευταία σύλληψη στην υπόθεση φρίκης της 12χρονης από τα Σεπόλια είναι ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων ενώ λίγο νωρίτερα είχαν συλληφθεί τρία άτομα, τα οποία είχε αναγνωρίσει η 12χρονη.

Σεπόλια: Οι τέσσερις νέες συλλήψεις για τους βιασμούς της 12χρονης

Μετά την κατάθεση της ανήλικης η οποία κλήθηκε να αναγνωρίσει τους βιαστές τους ανάμεσα σε 200 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί, οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης.

Πρόκειται για 4 άτομα, υπεράνω υποψίας, υψηλά αμοιβόμενους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα όπως έλεγαν από την αρχή αστυνομικές πηγές.

Οι τρεις από τους 4 (με εξαίρεση τον 35χρονο εισοδηματία από τον Κορυδαλλό δηλαδή) είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες δηλώνοντας ότι ενδεχομένως να είχαν μιλήσει με την 12χρονη στο blindchat αλλά δεν την είχαν συναντήσει. Αποδείχθηκε ότι έλεγαν ψέματα καθώς τα στοιχεία ήταν συντριπτικά σε βάρος τους. Οι τέσσερις είναι:

35χρονος Ι.Δ. στον Κορυδαλλό που δηλώνει εισοδηματίας (κατηγορείται ότι βίασε το παιδί τρεις φορές)

39χρονος Σ.Α. στο Νέο Ηράκλειο σεκιουριτάς (κατηγορείται ότι βίασε το παιδί)

55χρονος Α.Μ. στον Κολωνό υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα σούπερ μάρκετ επίσης στον Κολωνό (κατηγορείται ότι βίασε το παιδί 2 φορές)

43χρονος Α.Μ. στην Κόρινθο ηλεκτρολόγος πλοίων (κατηγορείται ότι βίασε το παιδί)

O 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων

Τελευταίος συνελήφθη ένας 43χρονος, με αρχικά Α.Μ., που επαγγέλλεται ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος φέρεται να κρυβόταν στην Κόρινθο. Υπήρχαν υποψίες ότι βρίσκεται στο πλαίσιο της δουλειάς του στο εξωτερικό, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει -για άγνωστο λόγο- να εργάζεται στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Προπονητής και υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα τροφίμων ο 55χρονος

Χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 55χρονου, που εργάζεται ως υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα τροφίμων στον Κολωνό.

Παράλληλα, φέρεται να χρημάτισε και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας, όπου μετέχουν παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών. Τελευταία ήταν προπονητής της ομάδας του σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν, στο εργασιακό πρωτάθλημα.

Ο 55χρονος συνελήφθη με την κατηγορία γενετήσιας πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση.

Σχετικές ειδήσεις