ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λαμία: Μπήκαν να κλέψουν κατάστημα και τους «έπιασε» η κάμερα «στα πράσα»

Λαμία: Μπήκαν να κλέψουν κατάστημα και τους «έπιασε» η κάμερα «στα πράσα»
Youtube

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο μαγαζί, πήραν όσα χρήματα βρήκαν στην ταμειακή, ενώ έριξαν και μια ματιά στον υπολογιστή μήπως έβρισκαν κωδικούς.

Διαρρήκτες «χτύπησαν» νύχτα ανθοπωλείο στο κέντρο της Λαμίας και η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ τις κινήσεις τους.

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο μαγαζί, πήραν όσα χρήματα βρήκαν στην ταμειακή, ενώ έριξαν και μια ματιά στον υπολογιστή μήπως έβρισκαν κωδικούς.

Η κλοπή σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 03:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (21/3) και έγινε αντιληπτή το πρωί όταν η ιδιοκτήτρια άνοιξε το κατάστημα.

Από τα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία, η ταυτοποίησή τους θεωρείται δεδομένη.

Όπως φαίνεται και στο υλικό, οι δύο κλέφτες έκαναν αρκετές βόλτες γύρω από το κατάστημα, περιμένοντας την καταλληλότερη στιγμή, που δεν θα τους έβλεπε κανείς στην περιοχή.

Ο ένας μπήκε στο μαγαζί και ο άλλος έμεινε έξω και φαίνεται ότι έδινε οδηγίες μέσω τηλεφώνου στο συνεργό του για το αν τους έχει δει κανείς.

Ο άνδρας που εισήλθε στο κατάστημα φοράει γάντια και μάσκα και αδειάζει μέσα σε ένα λεπτό την ταμειακή ψάχνοντας όλα τα πιθανά μέρη. Από το χρόνο εξόδου του, φαίνεται ότι ασχολήθηκε και με κάτι άλλο εντός του καταστήματος και σύμφωνα με τα ίχνη που είδε στον υπολογιστή της η ιδιοκτήτρια, μάλλον προσπάθησε να εισέλθει από τον υπολογιστή της στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Σύμφωνα με το lamiareport, προκαλεί εντύπωση το θράσος των δύο κλεφτών, καθώς η διάρρηξη έγινε λίγα μόλις μέτρα μακριά από την πλατεία όπου μόνιμα υπάρχει περιπολικό, ενώ γενικότερα υπάρχουν αρκετά πληρώματα σε κοντινή απόσταση ανεξαρτήτου ώρας.