ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επτά συλλήψεις στα Ιωάννινα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Επτά συλλήψεις στα Ιωάννινα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Συνελήφθησαν μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (12/12/2014) στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, επτά άτομα για παράνομο «τζόγο» εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Πρόκειται για έξι άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας από 21 έως 36 ετών.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν μία 35χρονη υπεύθυνη καφενείου –σνακ μπαρ, ένας 36χρονος που είχε ρόλο «dealer » και πέντε ακόμα άτομα για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια ενώ ο 36χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένου έλεγχου για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διενέργειας τυχερών παιγνίων, διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη είχε διοργανώσει και διενεργούσε με τον 36χρονο «dealer» το απαγορευμένο παίγνιο «poker – texasholdem» σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν οι πέντε συλληφθέντες παίκτες.

Για την συμμετοχή στο παράνομο παιχνίδι καταβάλλονταν από του παίκτες χρηματικά ποσά που αντιστοιχούσαν σε ανάλογης αξίας μάρκες.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ
  • 287 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας
  • παιγνιόχαρτα
  • ένας φορητός υπολογιστής, στην οθόνη του οποίου αναγράφονταν τα ονόματα των συμμετεχόντων, χρόνοι και αντίστοιχα χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σχετικές ειδήσεις