ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσσηνία: Δύο συλλήψεις για κλοπή, ληστεία και απόπειρα κλοπής

Μεσσηνία: Δύο συλλήψεις για κλοπή, ληστεία και απόπειρα κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνες αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Καλαμάτας, μία υπόθεση ληστείας και μία περίπτωση κλοπής σε καταστήματα, καθώς και μία απόπειρα κλοπής οχήματος, στη Θουρία Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης (15/9) και σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, κλοπής και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι δυο συλληφθέντες, το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου, στη Θουρία Μεσσηνίας, αφαίρεσαν ταμειακή μηχανή από κατάστημα, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκαν ν' αφαιρέσουν φορτηγό όχημα.

Επιπλέον, όπως επίσης προέκυψε, ο 32χρονος, βράδυ της 29ης Αυγούστου, στην ίδια περιοχή, μπήκε σε κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρήματα.

Κατά τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι, τμήματα της προαναφερόμενης ταμειακής μηχανής και το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Σχετικές ειδήσεις