ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο με 53 συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο με 53 συλλήψεις

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με σκοπό την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στο πλαίσιο των οποίων ελέγχθηκαν εκατοντάδες πολίτες.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, προσήχθησαν 148 και συνελήφθησαν 53 άτομα, που κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα και θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς.

Επίσης κατασχέθηκαν δεκάδες ζευγάρια υποδημάτων στην Αργολίδα γιατί αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης. Πολλά είδη παραεμπορίου στην Κορινθία, δύο μηχανισμοί εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), τρεις συσκευές εκτόξευσης χημικών ουσιών και μια μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος, στη Λακωνία, καθώς και πέντε δενδρύλλια χασίς στη Μεσσηνία.

Ακόμη κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά 305 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, επτά παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου επισημαίνεται ότι οι στοχευμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Σχετικές ειδήσεις