ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κούγιας: Νέα πειθαρχική έρευνα από τον ΔΣΑ για τις φωτογραφίες καταγγελλόντων στην υπόθεση Λιγνάδη

Κούγιας: Νέα πειθαρχική έρευνα από τον ΔΣΑ για τις φωτογραφίες καταγγελλόντων στην υπόθεση Λιγνάδη
Ο Αλέξης Κούγιας και ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Intime News / Φωτογραφία αρχείου

Ο επικεφαλής των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου προχώρησε σε συμπληρωματική προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα σε βάρος του Αλέξη Κούγια.

Νέα πειθαρχική έρευνα ανοίγει σε βάρος του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια για την ανάρτηση στο σαιτ του δικηγορικού του γραφείου και την αποστολή μέσω email σε μέσα ενημέρωσης, φωτογραφιών κάποιων εκ των καταγγελλόντων στην υπόθεση Λιγνάδη.

Η κίνηση του δικηγόρου οδήγησε τον επικεφαλής των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ζήση Κωνσταντίνου σε συμπληρωματική προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα σε βάρος του Αλέξη Κούγια. Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Κούγιας εκτός από τις φωτογραφίες, στο δελτίο τύπου που ανάρτησε και απέστειλε, κάνει λόγο για «αδίστακτους, στρατευμένους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

«Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από δημόσια instagram των τριών δήθεν βιασθέντων και ενός μάρτυρος», αναφέρει ο κ. Κούγιας, που κλήθηκε να καταθέσει αύριο στον Βασίλη Κατσάνη πειθαρχικό εισηγητή για την υπόθεση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, απολογητικό υπόμνημα.

Μάλιστα, κλήθηκε να καταθέσει υπόμνημα και για την προηγούμενη προκαταρκτική έρευνα που έχει διαταχθεί και πάλι για την υπόθεση Λιγνάδη, τόσο σε βάρος του όσο και σε βάρος του δικηγόρου Γιάννη Βλάχου, συνηγόρου δυο εκ των καταγγελλόντων. Σημειώνεται, ότι ο κ. Κούγιας έχει δικαίωμα αύριο να ζητήσει αναβολή για να συντάξει το υπόμνημα του.

Σχετικές ειδήσεις