ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 39χρονος για το «υπερναρκωτικό»

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 39χρονος για το «υπερναρκωτικό»

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε σήμερα ο 39χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση των 700 γραμμαρίων κοκαΐνης και των 230 γραμμαρίων ποσότητας αποτελούμενης από αμφεταμίνες, έκσταση και ηρωίνη, συνδυασμός που κατά την Αστυνομία παραπέμπει σε ένα νέο συνθετικό ναρκωτικό, που για πρώτη φορά βλέπουν οι αστυνομικοί, καθώς δεν υπάρχει προηγούμενη αναφορά ακόμα και σε διεθνές επίπεδο!

Ο 39χρονος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτική και εισαγγελέα πήρε το δρόμο για τη φυλακή ενώ κατά την απολογία του αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με τα ναρκωτικά επαναλαμβάνοντας ότι δε βρέθηκαν ούτε στο σπίτι, ούτε στα καταστήματά του..

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο συγκατηγορούμενοί του ένας 40χρονος Αλβανός και ένας 47χρονος Ηρακλειώτης, μετά τις απολογίες τους την Παρασκευή, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκαν ως προσωρινά κρατούμενοι.

Μάλιστα ο 40χρονος απέδωσε την συχνή παρουσία του στις περιοχές όπου βρέθηκαν κρυμμένες οι ναρκωτικές ουσίες στον… έρωτα. Ισχυρίστηκε δηλαδή ότι εκεί συνευρισκόταν με την σύντροφό του και αυτό …παρεξηγήθηκε από τους αστυνομικούς!

Πηγή: cretalive.gr