ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Το μοιραίο λάθος που πρόδωσε τον παιδοκτόνο

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Το μοιραίο λάθος που πρόδωσε τον παιδοκτόνο

Στέλλα Εικοσπεντάκη:Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η υπόθεση της 6χρονης Στέλλας που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της - Η κυνική ομολογία του παιδοκτόνου και το μοιραίο λάθος που τον «έκαψε»

Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα από τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας - Σοκάρει η περιγραφή που έδωσε ο δράστης στους αστυνομικούς

Η μαρτυρία του αδελφού της αδικοχαμένης Στέλλας ήταν αυτή που «έκαψε» τον παιδοκτόνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος πατέρας είχε ζητήσει από τον 6χρονο να πει ψέμματα στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας του προκειμένουν να καλύψει το αποτρόπαιο έγκλημά του «δασκάλεψε» το μικρό αγοράκι να πει στους αστυνομικούς πώς έγινε διάρρηξη στο σπίτι και πως οι δράστες άρπαξαν τη μικρή Στέλλα.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν από την πρώτη στιγμή τις αντιφάσεις του πατέρα για τις συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού, το οποίο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Ο ψυχολόγος του εξέτασε το παιδί αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς οι απαντήσεις του μικρού φανέρωσαν ότι κάποιος του είχε πει τι να απαντήσει στις ερωτήσεις του. Αμέσα δόθηκε εντολή στον δήμο να μην αδειάσουν οι κάδοι σε ακτίνα 2,5 χιλιομέτρων από το σπίτι της οικογένειας.

Διαβάστε ΕΔΩ τη δικαιολογία του πατέρα - δολοφόνου στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Βασίλη Φασσέα, ο καθ' ομολογίαν παιδοκτόνος ζήτησε από τον ανακριτή να εξεταστεί από νευρολόγο-ψυχίατρο καθώς, όπως ισχυρίζεται, αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα με αυτοκτονικές τάσεις και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Σημειώνεται ότι σήμερα (28/4/2017) το πρωί ο 61χρονος απόστρατος αστυνομικός πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα για να απολογηθεί για την πράξη του αφού πρωτίστως είχε ομολογήσει αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Ο εισαγγελέας του απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού.

Σημειώνεται επίσης ότι πραγματοποιήθηκε νεκροτομή του άτυχου κοριτσιού προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της 6χρονης Στέλλας που σύμφωνα με την ομολογία του 61χρονου πατέρα αρχικά τη στραγγάλισε και στη συνέχεια πέταξε την άψυχη σορό της σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι τους. (Δείτε ΕΔΩ τι έδειξε η νεκροψία)

Τι δήλωσε στο Newsbomb.gr η μητέρα του άτυχου κοριτσιού

Το χρονικό της υπόθεσης που πάγωσε το Πανελλήνιο

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (27/04/2017) όταν ο πατέρας της 6χρονης κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι το παιδί του, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα ενώ ο ίδιος κοιμόταν.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο 60χρονος πατέρας, το πρωί που ξύπνησε, δεν βρήκε στο κρεβάτι την κόρη του.

Μάλιστα, ο ίδιος, αφού διαπίστωσε την εξαφάνιση της κόρης του, δεν επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία, αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι της, ένα άλλο κοριτσάκι, στο σχολείο και στη συνέχεια ενημέρωσε τις Αρχές.

6xroni

Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα

Να σημειωθεί πως η μητέρα των δυο παιδιών και σύζυγος του 61χρονου βρισκόταν στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβαση.

Παράλληλα, ο πατέρας της 6χρονης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως έχει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες.

Δείτε τι μετέδωσε από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 6χρονης η ρεπόρτερ του Newsbomb.gr, Νικόλ Παπάζογλου:

Από την πρώτη στιγμή το Χαμόγελο του Παιδιού είχε κινητοποιηθεί και είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνιση του 6χρονου κοριτσιού.

Σχετικές ειδήσεις