ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Αίτηση αποφυλάκισης από τον ηθοποιό - Τα νέα στοιχεία

Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Αίτηση αποφυλάκισης από τον ηθοποιό - Τα νέα στοιχεία

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος με την κατηγορία της κακοποίησης οδηγού ταξί στην Αθήνα.

Ο 29χρονος ηθοποιός που δηλώνει αθώος, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, δίνει νέες διαστάσεις στην υπόθεση. Επικαλείται πλέον στοιχεία που έχουν καταγραφεί από την εταιρεία ταξί και σύμφωνα με αυτά, ο οδηγός ταξί δεν ήταν λιπόθυμος, όπως υποστηρίζει, αλλά περιπλανιόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Άλσος Βοτανικού.

«Είχα προβεί σε χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, αποτέλεσμα της οποία ήταν η λιποθυμία μου εντός του ταξί. Ο οδηγός όχι μόνο ήταν σε πλήρη εγρήγορση πράγμα που δεν θα συνέβαινε αν τον είχα φαρμακευτικά αδρανήσει ώστε να γίνει σεξουαλικό υποχείριό μου, αλλά αφού έκανε ό,τι έκανε εξαφανισθείς στο αλσύλλιο, όταν επέστρεψε και με βρήκε λιπόθυμο στο ταξί του, κινήθηκε προς το νοσοκομείο φοβούμενος, μετά τις έκνομες ενέργειές του, ότι θα κατηγορείτο για πιθανή επιδείνωση της υγείας μου και κατασκεύασε το οικοδόμημα του δήθεν βιασμού του από μένα», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός,

Από την πλευρά του ο συνήγορος του οδηγού ταξί κάνει λόγο για ανύπαρκτα στοιχεία και μιλάει για σεξουαλική κακοποίηση του πελάτη του.

Διαβάστε επίσης: Τρόμος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Σκότωσαν δύο τζάγκουαρ που δραπέτευσαν ενώ ήταν μέσα επισκέπτες