ΕΘΝΙΚΑ

Μας βρίζουν χυδαία οι Γερμανοί: Στήριξη στον Ερντογάν και κανένας σεβασμός στην Ελλάδα

Μας βρίζουν χυδαία οι Γερμανοί: Στήριξη στον Ερντογάν και κανένας σεβασμός στην Ελλάδα

Κανένας σεβασμός στη χώρα μας. Μήπως να παρέμβει η κυβέρνηση;

Έχουμε διαπιστώσει από καιρό ότι ο πρέσβης της Γερμανίας, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ernst Reichel, είναι ένας ανάγωγος διπλωμάτης, χωρίς κανένα σεβασμό για τη χώρα που τον φιλοξενεί.

Πιστεύουμε ότι ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας έπρεπε να ασχοληθούν με τον εν λόγω κύριο. Έχουν ήδη αργήσει. Μας λένε φίλοι από την Αθήνα ότι ομιλεί πολύ άσχημα για τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Δένδια. Μας λένε ότι υποστηρίζει χωρίς αιδώ τους ισλαμιστές της Άγκυρας.

Επιτέθηκε, λοιπόν, εναντίον του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου επειδή …τόλμησε ο συνάδελφος να αναφερθεί στον αγωγό Nord Stream 2, ο οποίος θα δώσει την ευκαιρία στη Ρωσία να αλώσει από παντού τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Γερμανία παίζει ένα πολύ ύπουλο και βρώμικο παιγνίδι στο θέμα αυτό.

Ο Τέλλογλου τόλμησε να γράψει το αυτονόητο για τον ρωσικό αγωγό: Ότι η γερμανοκρατούμενη Κομισιόν θα πράξει ότι διατάζει το Βερολίνο. Δεν θα αντιδράσει. Την αλήθεια είπε, άσχετα από τα fake news του Ernst Reichel.

Ο άθλιος Γερμανός διπλωμάτης, προσπαθεί να κάνει μάθημα δημοσιογραφίας στον συνάδελφο, λέγοντας ότι η Κομισιόν αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό τον αγωγό. ΑΥΤΟ, βεβαίως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Οι Αμερικανοί έχουν ταχθεί έντονα εναντίον του Nord Stream 2. Και η προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά περισσότερο η νέα, του Τζο Μπάιντεν. Αυτή τη σύγκρουση Αμερικής-Γερμανίας για χάρη του Βλαντιμίρ Πούτιν θα τη ζήσουμε σίγουρα… Και θα είναι σκληρή.

Ο Γερμανός πρέσβης προχώρησε και σε ένα αισχρό ατόπημα εναντίον της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη: Έθεσε ζήτημα επειδή η Αθήνα κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο στους εορτασμούς για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Επανάσταση του 1821.

Ιδού τι έγραψε στο Twitter για τον Τάσο Τέλλογλου:

«Σαν ένας σοβαρός δημοσιογράφος που κάνει την έρευνα του, γνώριζες ότι η Κομισιόν αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό τον Nord stream 2 (έτσι γράφεται); Γιατί δεν γράφεις κάτι σχετικά με την πρόσκληση Πούτιν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου;»

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ (και πάρτε το ως προειδοποίηση): Είναι καιρός οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι να σταματήσουν να δέχονται τις προσκλήσεις της γερμανικής πρεσβείας και να κάνουν ταξιδάκια πληρωμένα από το γερμανικό κράτος στο Βερολίνο και αλλού. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ έδω και τώρα… Η Γερμανία, όπως απέδειξε και με τις προκλητικές και παράνομες πράξεις της Τουρκίας, είναι μία ανθελληνική χώρα. Η Γερμανία δεν θέλει το καλό της Ελλάδας. Πότε θα το καταλάβουμε;»

Με πληροφορίες από: hellasjournal.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μέτρα τριών ταχυτήτων για να αποφευχθεί το ολικό lockdown - Τι ισχύει για κάθε περιοχή