ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα Τίρανα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης– Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Κυριάκος Μητσοτάκης
O Κυριάκος Μητσοτάκης
AP Photo

Στα Τίρανα σήμερα για τη Σύνοδο κορυφής ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συναντήσεις με τον αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο και τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σήμερα (στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος) στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Δυτικών Βαλκανίων, που διεξάγεται στα Τίρανα.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο.

Στις 18:45 θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας Λιντίτα Νικόλα και στις 19:30 με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας Μπαϊράμ Μπεγκάι.

Το βράδυ στις 20:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον ομόλογό του της Αλβανίας Έντι Ράμα. Στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας που παραθέτει ο κ. Ράμα.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη και εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.