ΕΘΝΙΚΑ

Μπελέρης: Η επίσκεψη Παπασταύρου μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση

Μπελέρης: Η επίσκεψη Παπασταύρου μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, η έμπρακτη παρουσία του ελληνικού λαού του δίνει δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του. 

Μέρα με τη μέρα η σκευωρία καταρρέει, η Εισαγγελία προσπαθεί με κατάφωρες παραβιάσεις του νόμου να δικαιολογήσει τη μέχρι τώρα κράτησή του, δήλωσε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο φυλακισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη.

Υπογράμμισε πως «οι μοναδικοί μάρτυρες κατηγορίας είναι τα αδέρφια Ράμα – συνεργάτες της αστυνομίας και καταδικασμένοι για κλοπές, άπατες και παραβιάσεις του νόμου περί ναρκωτικών» και πρόσθεσε: «Η αναβολή της δίκης έχει να κάνει με την μη προσέλευση του τελευταίου μάρτυρα κατηγορίας, ο οποίος είναι ο αδερφός του βασικού μάρτυρα κατηγορίας και φαίνεται ξεκάθαρα η προσπάθεια της Εισαγγελίας να μην έρθει στο ακροατήριο».

Ειδική αναφορά κάνει στην επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας στη Φυλακή Δυρραχίου. «Είναι για εμένα μεγάλη τιμή. Ο κ. Παπασταύρου είναι φίλος και διαχρονικός υποστηρικτής των δικαιωμάτων του ελληνισμού της Αλβανίας, από όποια θέση και να υπηρέτησε. Μου μετέφερε την υποστήριξη του πρωθυπουργού και την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να στηρίξει μέχρι τέλους το δικαίωμά μου να ορκιστώ, έτσι ώστε να αναλάβω τα καθήκοντα που μου ανέθεσε ο λαός της Χειμάρρας και να έχω μια δίκαιη δίκη. Η επίσκεψη του κ. Παπασταύρου, όπως και όλες οι επισκέψεις των άλλων επισήμων που είχα από την ελληνική πλευρά όσο καιρό είμαι κρατούμενος, μου δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση», αναφέρει ο κ. Μπελέρης.