ΕΘΝΙΚΑ

Συλλαλητήριο Αθήνα: Ποιοι είναι οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος;

Συλλαλητήριο Αθήνα: Ποιοι είναι οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος;

Συλλαλητήριο Αθήνα | Ονομασία Σκοπίων: Στις 4 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί το επόμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτήν τη φορά στην Αθήνα και στην πλατεία Συντάγματος

Σημείο έντονης κοινωνικής και πολιτικής αντιπαράθεσης έχει γίνει η διαδικασία διοργάνωσης του συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Παμμακεδονικές ενώσεις, πολιτιστικοί σύλλογοι και χριστιανικά σωματεία που πρωτοστάτησαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ήδη έχουν αποστασιοποιηθεί από το «συλλαλητήριο» που πρόκειται να γίνει στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου του 2018 και τούτο διότι όπως γράφτηκε πίσω από τη διοργάνωση φέρεται να είναι κάποιος κύριος ονόματι Δημήτρης Μιχάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οπως έγραψε το thestival.gr ο κ. Μιχάκης δηλώνει δικηγόρος και νομικός σύμβουλος.

mixakis 1

Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει ότι είναι ψάλτης.

Σε άρθρα του στο διαδίκτυο υπογράφει ως μουσικοσυνθέτης και δικηγόρος.

Έχει δηλώσει ότι δημοσιογραφεί από 15 ετών. Δηλώνει επίσης ότι είναι μαθητής του Μανώλη Ανδρόνικου. Στο βιογραφικό του υπάρχουν οι ιδιότητες του υποψήφιου βουλευτή καθώς και του προέδρου του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.

Ο νομικός κ. Δημήτρης Μιχάκης, καταγγέλλει πως δέχτηκε απειλές ακόμη και για τη ζωή του, λόγω του συλλαλητηρίου...

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα με το οποίο τον καλούσαν να ακυρώσει το συλλαλητήριο, μέσα σε λίγες ώρες.

«Δηλώνω και το καταγγέλλω δημοσίως ότι σήμερα είχα ένα τηλεφώνημα απειλητικό εναντίον μου, δίνοντας μου διορία να ακυρώσω και να μη γίνει αυτό το συλλαλητήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι απείλησαν τη ζωή του.

Ο κ. Μιχάκης ανέφερε πως θα προσφύγει στον Εισαγγελέα για το περιστατικό και συμπλήρωσε ότι «δεν φοβάμαι τίποτα. Αφορά την πατρίδα μας και την ενότητα όλων των Ελλήνων. Θα πάω στον Εισαγγελέα και θα βρούμε πιο άτομο ήταν αυτό και τι υποκρύπτεται από πίσω».

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι λεπτομέρειες για το συλλαλητήριο της Αθήνας θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου, που προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες, ενώ είπε ότι οι ομιλητές «θα κρατήσουν την ενότητα του ελληνικού έθνους και του ελληνικού λαού».

Ποιος είναι ο κ. Μιχάκης

Σε αναλυτικό ρεπορτάζ του thestival.gr αναφέρεται ότι ο κ. Μιχάκης, τον Ιανουάριο του 2015, επεδίωξε να βρεθεί στα βουλευτικά έδρανα. Έθεσε τον εαυτό του στην κρίση του εκλογικού σώματος ως υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Τερμάτισε προτελευταίος μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος. Ο κ. Μιχάκης τότε ενημέρωσε τους υποστηρικτές του μέσω του ιστολογίου του ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής γιατί «όλοι εξαπατούν τον ελληνικό λαό» και ζήτησε από το κοινό του να σταθεί δίπλα του τονίζοντας πως θα το δικαιώσει.

Τον Οκτώβριο του 2016 εμφανίζεται να μιλά σε εκδήλωση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Επί σαράντα λεπτά κάποιος κύριος του κρατά την ομπρέλα, ενώ ο ίδιος απευθύνεται με κραυγές σε εκατό άτομα. Αναφωνεί συνθήματα σε μια εκδήλωση. Λίγες ημέρες μετά θα μιλήσει σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και θα πει ότι ήταν κεντρικός ομιλητής σε συλλαλητήριο που έγινε στο Ωραιόκαστρο και καλύφθηκε από διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Δείτε εδώ την ομιλία του

Η περίπτωση του έχει αρχίσει να δημιουργεί έντονους προβληματισμούς στα σωματεία που θέλουν να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο της Αθήνας αφού κανείς δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε ένα «καπελωμένο» συλλαλητήριο.

Σε κάθε περίπτωση, το Newsbomb.gr θα καλύψει δημοσιογραφικά και το συλλαλητήριο της Αθήνας, όπως ακριβώς έκανε και στη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό όλα όσα πρόκειται να συμβούν, έγκαιρα και έγκυρα.