ΕΘΝΙΚΑ

Μπερίσα όπως… Ράμα: «Εξτρεμιστές όσοι πήγαν στην κηδεία του Κατσίφα»

Μπερίσα όπως… Ράμα: «Εξτρεμιστές όσοι πήγαν στην κηδεία του Κατσίφα»

Σαλί Μπερίσα | Κωνσταντίνος Κατσίφας | Ειδήσεις: Δεν λέει να κοπάσει το ανθελληνικό μίσος στην Αλβανία, στον απόηχο της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, στους Βουλιαράτες. Μετά το ανήθικο «παραλήρημα» του πρωθυπουργού της γείτονος, Έντι Ράμα, εναντίον όσων παραβρέθηκαν στη νεκρώσιμη τελετή του 35χρονου Έλληνα ομογενή, τη «σκυτάλη» έλαβε ο πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα.

«Αγαπητοί φίλοι, σήμερα ομάδες ελλήνων εξτρεμιστών, πρωτόγονων αντι-Αλβανών εξτρεμιστών, μπαίνουν στο έδαφος της Δημοκρατίας της Αλβανίας. Είναι "θαμμένοι" με πανό ρατσιστικά, αντι-Αλβανικά, βόρειο Ηπειρωτικά του εξτρεμιστή Κατσίφα, που σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αλβανική αστυνομία», έγραψε ο Μπερίσα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Και προσθέτει στην ίδια ανάρτηση: «Καταδικάζω έντονα την πρωτόγονη πράξη εκμετάλλευσης μιας νεκρικής πομπής από εξτρεμιστές, φανατικούς για ρατσιστικούς και αντι-Αλβανικούς σκοπούς».

Καταλήγει δε η δήλωση του Σαλί Μπερίσα: «Καταγγέλλω αυτήν την πράξη διαστρέβλωσης της αλβανικής επικράτειας από τις Αρχές της Αθήνας και των Τιράνων, οι οποίες, με την ανεύθυνη και υστερική στάση τους, παροτρύνουν αυτήν την αισχρή, διεθνώς καταστρεπτική πράξη και σιωπούν σήμερα από ντροπή».

Δείτε την ανάρτηση του Σαλί Μπερίσα στο Facebook:

Διαβάστε επίσης:

Παραλήρημα Ράμα: Ύαινες, κοράκια, γουρούνια και γαϊδούρια όσοι πήγαν στην κηδεία του Κατσίφα

Έρευνα - ΣΟΚ: 19 τεράστια ρήγματα απειλούν την Ελλάδα με σεισμούς έως 7,4 Ρίχτερ (ΧΑΡΤΗΣ)

Ρoή Ειδήσεων