ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Απίστευτο ατύχημα - Υποχώρησε το μπαλκόνι κι έπεσαν στο κενό (photos)

Ηράκλειο: Απίστευτο ατύχημα - Υποχώρησε το μπαλκόνι κι έπεσαν στο κενό (photos)

Πανικός επικράτησε στην πλατεία του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο το πρωί της Δευτέρας (16/05), όταν κατέρρευσε μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, παρασύροντας στο κενό τρεις εργάτες.

Οι άτυχοι οικοδόμοι εργάζονταν στο μπαλκόνι το οποίο βρισκόταν στον δεύτερο όροφο του κτηρίου, όταν αυτό ξαφνικά και κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, υποχώρησε, με αποτέλεσμα οι άνδρες να πέσουν από ύψος περίπου 8-9 μέτρων στο δρόμο και να τραυματιστούν.

Παράλληλα, τα μπάζα τραυμάτισαν έναν ακόμα εργαζόμενο, ο οποίος βρισκόταν κάτω από το μπαλκόνι.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ με τρία ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-kriti.gr, σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 26χρονος Έλληνας, ο οποίος μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και στη συνέχεια στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται.

Ένας 56χρονος επίσης Έλληνας, έχει τραυματιστεί στη σπονδυλική στήλη, αλλά είναι εκτός κινδύνου, ενώ οι άλλοι δύο, αλλοδαποί είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο Έλληνες ήταν συνεργείο από τη Ρόδο που είχαν πάει στο σημείο προκειμένου να τοποθετήσουν αεραγωγό στο κτήριο.

Στο σημείο του ατυχήματος, μετέβη ο Πρόεδρος και στελέχη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου καθώς και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας.

Σε δηλώσεις του στο ekriti.gr ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιάννης Βρέντζος, έκανε λόγο για παντελή απουσία μέτρων ασφαλείας των εργαζομένων.

Πηγή φωτογραφιών: ekriti.gr

Σχετικές ειδήσεις