ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Η γνωμάτευση του οφθαλμίατρου για τον βιαστή της Δάφνης

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Η γνωμάτευση του οφθαλμίατρου για τον βιαστή της Δάφνης

Απομονωμένος στην Ε' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται από την πρώτη ημέρα της προφυλάκισης του ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή και το βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη.

ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ - ΓΝΗΣΙΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος ο οποίος «ποντάρει» στην άμεση αποφυλάκισή του με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι) λόγω του μεγάλου ποσοστού (95%) τυφλότητας, που ισχυρίζεται ότι έχει, από την πρώτη στιγμή οδηγήθηκε σε ειδικό κελί προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με «σκληρούς» ποινικούς και βαρυποινίτες για λόγους προσωπικής του προστασίας.

Η μόνη εντολή που δόθηκε για «έξοδό» του από την ειδική πτέρυγα ήταν για να μεταφερθεί την Πέμπτη (12/05) στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου να εξεταστεί από οφθαλμίατρο βάσει εισαγγελικής παραγγελίας στο πλαίσιο της κατεπείγουσας έρευνας που διενεργείται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως είναι τυφλός. Κι αυτό διότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι οδηγούσε μέχρι και μηχανάκι, ενώ ερωτηματικά εγείρονται και από το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε κάμερες για να καταγράφει τις αρρωστημένες-αξιόποινες πράξεις του.

Σύμφωνα με τη σχετική γνωμάτευση του οφθαλμίατρου, το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύπτει το Newsbomb.gr, και η οποία έχει ήδη διαβιβαστεί στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές: «Η όραση των οφθαλμών του 52χρόνου Παναγιώτη Κοντζιλέλου αντιστοιχεί σε μέτρηση δακτύλων προ οφθαλμού, εκ του βυθού αλλοίωση κεντρικής περιοχής (ωχράς) μεγαλύτερης των ΑΟ. Προβολές φωτός θετικές».

Στο μεταξύ χθες

ο υπέργηρος πατέρας του 52χρονου κατηγορούμενου προσκόμισε στην 11η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση πιστοποιητικό του ΚΕΠΑ που εκδόθηκε το 2015 και σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, πιστοποιεί την αναπηρία του γιου του σε ποσοστό 95%. Παράλληλα, κατέθεσε και βεβαίωση της Διεύθυνσης Ιατρικής Αξιολόγησης, η οποία, σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό του, πιστοποιεί ότι το έγγραφο του ΚΕΠΑ είναι γνήσιο. «Αυτό το έγγραφο αποτελεί μία από τις προϋποθέσεις του δικαιώματος του κατηγορουμένου για αίτημα αποφυλάκισης», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 52χρονου, Λευτέρης Ειρηνάκης. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξει η πραγματογνωμοσύνη των αστυνομικών αρχών στο βιντεοσκοπημένο υλικό που κατασχέθηκε στο... κολαστήριο της Δάφνης.

Διαβάστε ΕΔΩ την σοκαριστική υπόθεση









Σχετικές ειδήσεις