ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Πέλλα: Έπιασε τον άνδρα της να ασελγεί στην κόρη τους που πάσχει από νοητική υστέρηση

Φρίκη στην Πέλλα: Έπιασε τον άνδρα της να ασελγεί στην κόρη τους που πάσχει από νοητική υστέρηση

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση μιας 44χρονης γυναίκας με νοητική υστέρηση από τον ίδιο της τον πατέρα στην Πέλλα.

Ο 67χρονος πα-τέρας μάλιστα φέρεται να ασελγούσε στην κόρη του τη στιγμή που στο διπλανό δωμάτιο έπαιζαν τα εγγόνια του, ενώ τον έπιασε στα πράσα η γυναίκα του, αδυνατώντας να πιστέψει στα μάτια της.

Η σοκαρισμένη γυναίκα, αφού προστάτεψε να εγγόνια της για να μην αντιληφθούν τις φρικιαστικές πράξεις του παππού τους, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία άρχισε έρευνες.

Ο άνδρας με τις αρρωστημένες ορέξεις από χωριό της Αριδαίας Πέλλας οδηγήθηκε έτσι ενώπιον των ανακριτικών αρχών της Έδεσσας, κατηγορούμενος ότι ασέλγησε εις βάρος της 44χρονης κόρης του που πάσχει από νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, συνελήφθη χθες (10/09) το μεσημέρι, σε εκτέλεση εντάλματος του ανακριτή, κι ενώ προηγήθηκε καταγγελία της συζύγου του.

Όπως έγινε γνωστό, η καταγγελλόμενη πράξη συνέβη στο συζυγικό τους σπίτι, σε περιοχή της Αριδαίας Πέλλας, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία.

Η 44χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο συλληφθείς πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.