ΕΛΛΑΔΑ

Ροδόπη: Σύλληψη διακινητή μεταναστών μετά από καταδίωξη

Ροδόπη: Σύλληψη διακινητή μεταναστών μετά από καταδίωξη

Συνελήφθη χθες (7/12/2018) από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, ένας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 7 μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην επαρχιακή οδό Μέστης – Κρωβύλης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πλησίον του οικισμού της Κρωβύλης, το όχημα ακινητοποιήθηκε σε αγροτεμάχιο παρακείμενο της οδού και ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τους 7 μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος κατηγορείται επίσης για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, διότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

ΠΗΓΗ inkomotini.news