ΠΑΙΔΕΙΑ

Κλειστοί οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστοί οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας
Σε ετοιμότητα βρίσκονται όλα τα απαραίτητα μέσα και το προσωπικό ώστε αντιμετωπίσουν τυχόν δύσκολες καταστάσεις.
Intime News

Κλειστοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική τη Δευτέρα και την Τρίτη

Κλειστά σε όλη την Αττική θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Ειδικότερα, δεν θα λειτουργήσουν βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια σε όλη την Αττική, όπως αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μετά από διαβουλεύσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, τους αντιπεριφερειάρχες, τους δημάρχους και τους εμπλεκόμενους φορείς, σχετικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας «ΕΛΠΙΣ» και αξιολογώντας όλα τα δεδομένα, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών προχώρησε στην απόφαση, για προληπτικούς λόγους και την ασφάλεια μαθητών και καθηγητών, της διακοπής της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική το επόμενο διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.

Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής σημειώνεται ότι σε ετοιμότητα βρίσκονται όλα τα απαραίτητα μέσα και το προσωπικό ώστε αντιμετωπίσουν τυχόν δύσκολες καταστάσεις. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η Περιφέρεια Αττικής παρακολουθεί την εξέλιξη των φαινομένων και αφού αξιολογήσει την κατάσταση με νεότερη ανακοίνωση θα κάνει γνωστό αν θα παραταθεί το κλείσιμο των σχολείων και την Τετάρτη.

Δείτε τη λίστα με τα κλειστά σχολεία στη χώρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλειστά σχολεία αύριο (24/1): Ποια δεν θα λειτουργήσουν λόγω της κακοκαιρίας (ΛΙΣΤΑ)

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Μαζικά μηνύματα του 112 σε κατοίκους της Αττικής, της Βοιωτίας και της Εύβοιας

Κρούσματα σήμερα: 12.108 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 84 θάνατοι και 665 διασωληνωμένοι