ΠΑΙΔΕΙΑ

Μητροπολιτικό Κολλέγιο - Microsoft: Συνεργασία για την παροχή διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων

Μητροπολιτικό Κολλέγιο - Microsoft
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις της Microsoft

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετέχει στο πρόγραμμα "Microsoft Learn for Educators” και παρέχει δωρεάν στους φοιτητές του πιστοποιημένα σεμινάρια

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τη Microsoft, η οποία του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει μια σειρά φοιτητικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων που οδηγούν σε πιστοποιήσεις περιζήτητες στην αγορά εργασίας.

Με δέσμευση τη συνεχή ενδυνάμωση και την εξέλιξη των φοιτητών του, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετέχει με επιτυχία στο πρόγραμμα “Microsoft Learn for Educators”, με στόχο όχι μόνο τον εμπλουτισμό των γνώσεων και την ενίσχυση των τεχνικών δεξιοτήτων τους μέσα από καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία και υλικά, αλλά και την απόκτηση παγκοσμίως αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων σε μια πλειάδα λύσεων και πλατφορμών της Microsoft.

Οι ειδικές πιστοποιήσεις περιλαμβάνουν τα προγράμματα:

  • Microsoft Azure Fundamentals
  • Microsoft Azure AI Fundamentals
  • Microsoft Power Platform Fundamentals
  • Microsoft Azure Data Fundamentals
  • Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals
  • Microsoft Dynamics 365 Fundamentals Customer Engagement Apps (CRM)
  • Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations Trainer (ERP)

Με την εκπαίδευση που παρέχεται από το πιστοποιημένο διδακτικό προσωπικό του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι φοιτητές αποκτούν πολύτιμες ικανότητες, οι οποίες, συμπληρωματικά με το πτυχίο τους, συμβάλλουν καθοριστικά σε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

«Για όλους εμάς στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, η συνεργασία με τη Microsoft αποτελεί μια στρατηγικής σημασίας συμμαχία, που αποδεικνύει έμπρακτα πως διαχρονικό μας μέλημα είναι να παρέχουμε στους φοιτητές μας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στον κλάδο που επιθυμούν», ανέφερε ο Αντώνης Μουχταρόπουλος, Dean of Digital Learning & EdTech, Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Η Rachel Wortman Morris, Ph.D., Future Skills Transformation Lead, Microsoft Worldwide Learning, δήλωσε: «Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με το τεχνικό περιεχόμενο που διατίθεται από το πρόγραμμα “Microsoft Learn for Educators”, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες, περιζήτητες δεξιότητες, καθώς και πιστοποιήσεις της Microsoft μέσα από το πρόγραμμα σπουδών της σχολής τους».

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος μια ευρύτερης, πολυεπίπεδης συνεργασίας που ξεκίνησε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με τη Microsoft, επιδιώκοντας σταθερά να παρακολουθούν και να αφουγκράζονται τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις μεταβολές του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα σπουδών που προσφέρει το Κολλέγιο, με στόχο να στηρίζει τους φοιτητές με κάθε τρόπο.

Λίγα λόγια για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο:

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με ιστορία από το 1982, διαθέτει 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 8 υπερσύγχρονα campuses [σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο, Λάρισα και Πάτρα], 30 πιστοποιήσεις από διεθνείς φορείς και οργανισμούς και προσφέρει περισσότερα από 70 αναγνωρισμένα bachelors, masters και διδακτορικά, σε συνεργασία με 7 κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια. Τα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρονται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, καλύπτουν μεγάλο εύρος σύγχρονων επιστημονικών πεδίων –μεταξύ των οποίων η Πληροφορική και η Διοίκηση Επιχειρήσεων– και οδηγούν στην απόκτηση πτυχίων διεθνούς εμβέλειας, τα οποία απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Επιπλέον, πρόκειται για το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα, που είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων Compostela Group of Universities. Η ιδιότητα μέλους στο εν λόγω δίκτυο προσφέρει διεθνή ακαδημαϊκή αναγνώριση και δικτύωση με κορυφαία Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr