ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2015: Απαντήσεις SOS θεμάτων στη Βιολογία Γενικής Παιδείας

Πανελλήνιες 2015: Απαντήσεις SOS θεμάτων στη Βιολογία Γενικής Παιδείας

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι υποψήφιοι για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2015, που διεκδικούν μια θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Για μία ακόμη χρονιά το Νewsbomb.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών που αγωνίζονται για μία θέση στα ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Tο Νewsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2015 και για τις απαντήσεις τους, καθώς και για τις Βάσεις 2015 μόλις ολοκληρωθούν οι Πανελλαδικές 2015.

Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσουν τη Δευτέρα 18-5-2015, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Τρίτη 19-5-2015.

Το Newsbomb.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝΕΟ» θα σας προσφέρει κάθε μέρα θέματα και λύσεις για τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2015.

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις των προτεινόμενων θεμάτων για τη Βιολογία Γενικής Παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Σχετικές ειδήσεις