ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2017: Πότε κατατάσσονται οι επιτυχόντες σε Αεροπορία και Στρατό

Πανελλήνιες 2017: Πότε κατατάσσονται οι επιτυχόντες σε Αεροπορία και Στρατό

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιτυχόντες σε Πολεμική Αεροπορία και Στρατού Ξηράς.

Οι επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας και των τριών κατευθύνσεων, καλούνται να καταταγούν τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 08:00, στην αεροπορική βάση Δεκελείας, στο Τατόι Αττικής.

Από το ΓΕΑ διευκρινίσθηκε ότι οι εισακτέοι στην κατεύθυνση Διοικητικής και Εφοδιαστικής Υποστήριξης, μετά την ορκωμοσία τους, θα μεταβούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών, στην Αεροπορική Βάση Σέδες, στη Θεσσαλονίκη, για την περαιτέρω εκπαίδευσή τους.

Οι καλούμενοι για κατάταξη στις Σχολές της Πολεμικής Αεροπορίας, πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στη σχετική εγκύκλιο, διαταγή προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών, καθώς και το ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών.

Στη σχολή Ευελπίδων

Εξάλλου, οι επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καλούνται να καταταγούν την Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 07:30, στην έδρα της Σχολής (Βάρη Αττικής), με τα αναγραφόμενα, στην εγκύκλιο διαταγή προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών, δικαιολογητικά.

Πληροφορίες για τους νέους ευέλπιδες βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Σχολής (www.sse.army.gr)

Αντίστοιχα, οι επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων στη ΣΜΥ, καλούνται να καταταγούν την Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 07:30 στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (Τρίκαλα Θεσσαλίας), με τα αναγραφόμενα, στην εγκύκλιο διαταγή προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών, δικαιολογητικά.

Πληροφορίες για τους νέους σπουδαστές βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Σχολής (www.smy.army.gr)

Σχετικές ειδήσεις