ΠΑΙΔΕΙΑ

Το «ΠΑΡΟΝ» στο «ΜΕΛΛΟΝ» από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς και την Ira Media & The Ad Store

Το «ΠΑΡΟΝ» στο «ΜΕΛΛΟΝ» από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς και την Ira Media & The Ad Store

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς συνεργάζεται πλέον με την Ira Media και την The Ad Store  μέσω της δημιουργίας μιας πρωτότυπης διαδικτυακής πλατφόρμας για νέους «#εγώστομέλλον».

Πρόκειται για ένα διαδικτυακό περιβάλλον στο οποίο ο κάθε μαθητής μπορεί να στείλει ένα ή και περισσότερα μηνύματα στον εαυτό του, τα οποία θα λάβει στην χρονική στιγμή που εκείνος θα ορίσει, μεταφέροντας τις σκέψεις, τα όνειρα, τις φιλοδοξίες ή και τις ανησυχίες του για να τις αξιολογήσει μελλοντικά!

Έτσι μέσα από την πλατφόρμα «#εγώστομέλλον», ο κάθε μαθητής θα λάβει ... το μήνυμα από τον εαυτό του!

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς δίνουν με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στον μαθητή να δει ποιους στόχους του πέτυχε και εκκρεμούν, βοηθώντας τον να αυτο – αξιολογηθεί και θέσει εκ νέου τις προτεραιότητές του.

Μέσω αυτής της διαδικασίας δίνεται ένα επιπλέον κίνητρο σε όλους τους μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς ο μαθητής μπορεί να ορίσει ο ίδιος την ημερομηνία στην οποία επιθυμεί να του παραδοθεί το μήνυμα του στο μέλλον.

Τα μηνύματα αυτά κωδικοποιούνται και ο μόνος που θα μπορεί να τα διαβάσει να είναι ο ίδιος ο μαθητής όταν τα παραλάβει.

Ήδη, η συνεργασία αυτή των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς με την Ira Media έκλεισε έναν μήνα ιδιαίτερα επιτυχημένης λειτουργίας.

Η πλατφόρμα «#εγώστομέλλον», σχεδιαστικά ακολουθεί τους χρωματικούς κώδικες των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Το mini site και η επικοινωνία της πλατφόρμας «#εγώστομέλλον», σχεδιάστηκε από το δημιουργικό τμήμα της The Ad Store.

Το Digital τμήμα της Ira Media ανέπτυξε το mini site και ανέλαβε τη στρατηγική και την εκτέλεση της επικοινωνίας μέσα από digital καμπάνια σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Για περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση https://egostomellon.gr/