ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Δείτε πόσο κόστιζε το εισιτήριο στη συναυλία του Ρέμου

Μύκονος: Δείτε πόσο κόστιζε το εισιτήριο στη συναυλία του Ρέμου

Μια λαμπερή βραδιά στο Nammos.

Σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς κινήθηκε το βράδυ της Πέμπτης το Nammos στη Μύκονο λόγω της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου με τον Αιγύπτιο συνάδελφό του, Amr Diab.

Οι δύο τραγουδιστές έδωσαν τα… ρέστα τους στο εντυπωσιακό stage που είχε στηθεί στην παραλία της Ψαρρούς, ξεσηκώνοντας με τις επιτυχίες τους το ελληνόφωνο και αραβόφωνο κοινό που δεν σταμάτησε να χορεύει.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει στον χώρο της συναυλίας νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξής της και στον δρόμο προς την Ψαρρού είχε δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στην 1.30 μετά τα μεσάνυχτα με τον Amr Diab να ερμηνεύει το «Tamally Maak». Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην σκηνή στις 3.10 τα ξημερώματα φορώντας λευκό σακάκι, κεφάτος και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι «Όλος Δικός Σου».

Το γλέντι συνεχίστηκε για πολλές ώρες, με την σαμπάνια να ρέει άφθονη και τις αιθέριες υπάρξεις που είχαν κατακλύσει το Nammos να λικνίζονται ως την αυγή.

Δείτε στην gallery πόσο κόστιζε το εισιτήριο στην λαμπερή βραδιά του Αντώνη Ρέμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΠΕΚΑ- Επίδομα παιδιού Α21: Ποιοι πρέπει να επιστρέψουν χρήματα και σε ποιους έγινε συμψηφισμός

Αγνώριστος ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος - Δείτε τη φωτογραφία στο Instagram

Σχετικές ειδήσεις