ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος: Νεκρός ο Δημήτρης Μπενέτσης

Θρήνος: Νεκρός ο Δημήτρης Μπενέτσης

Ο 34χρονος επέστρεφε από την δουλειά του στην ΒΙΠΕ.

Απο την Αγία Τριάδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας καταγόταν ο Δημήτρης Μπενέτσης που έχασε χθες τη ζωή του στο διπλό θανατηφορό τροχαίο στην Πατρών - Πύργου στο ύψος των Βραχνεϊκών. Και η μοίρα του ήταν τραγική καθώς, ο Δημήτρης σύμφωνα με πληροφορίες συνήθως μετακινείτο από και προς την εργασία του με το λεωφορείο και χθες επέλεξε να επιστρέψει με το συνάδελφό του.

Ο 34χρονος επέστρεφε από την δουλειά του στην ΒΙΠΕ μαζί με τον 55χρονο Νίκο Μουγκογιάννη όταν συνέβη το τραγικό αυτό τροχαίο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού και ζούσε στην Πάτρα. Η καταγωγή του ήταν από την Αγία Τριάδα, από όπου ο πατέρας του έφυγε σε νεαρή ηλικία για τα Σαγέικα όπου ζει, ενώ η μητέρα του 34χρονου που έχει φύγει από τη ζωή, καταγόταν από το Λάππα.

Πως έγινε το τροχαίο

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στο ενημερωτικό σημείωμα "... 39χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 42χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτη έναν 34χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη ημεδαπή.

Η σύγκρουση των οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου και του 34χρονου, τον σοβαρό τραυματισμό του 39χρονου και του 42χρονου, ενώ τραυματίσθηκε και η 33χρονη.

Για την διαχείριση του τόπου του Τροχαίου δυστυχήματος συνέδραμαν τους αστυνομικούς δυνάμεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Πηγή: ilialive.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον ισχυρότερο τυφώνα όλων των εποχών (photo)

Έδεσαν δήμαρχο και τον έσερναν με το αυτοκίνητο (Εικόνες - σοκ)

Σχετικές ειδήσεις