ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς - Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού – Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα (vid)

Κώστας Βουτσάς - Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού – Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα (vid)

Σπαράζουν τα πρώτα λόγια της συζύγου του Κώστα Βουτσά, Αλίκης Κατσαβού.

Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από την ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/02), σκορπώντας τη θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Ο «αιώνιος έφηβος», του οποίου τις ατάκες θα μνημονεύουμε πάντα, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών, μετά από 19 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν, όπου υποστηρίχθηκε μηχανικά η αναπνοή του.

Φίλοι, συνάδελφοι και απλοί άνθρωποι που τον γνώριζαν, τον αγαπούσαν και τον θαύμαζαν έχουν κάνει ήδη τις πρώτες αναρτήσεις στα social media, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο τον αειθαλή έφηβο που χάριζε γέλιο και αγάπη μέχρι τέλους.

Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο οτι δεν θα ξεχαστεί

Η Αλίκη Κατσαβού κατάφερε με πόνο ψυχής να πει δύο λόγια για τον χαμό του πολυαγαπημένου της συζύγου και πατέρα του παιδιού της, στην κάμερα του star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη ζήνα»:

«Μαζεύω τις δυνάμεις μου για να ευχαριστήσω τον κόσμο. Σήμερα όλη η Ελλάδα χύνει τόνους δακρύων, ωκεανούς δακρύων. Θέλω να τους διαβεβαιώσω οτι δεν θα ξεχαστεί. Αυτό.»

Σε μία συγκινητική ανάρτηση προέβη η ίδια, νωρίς το πρωί, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του και την συνόδευσε με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές, μόλις λίγο μετά το χαμό του αγαπημένου ηθοποιού.

Δείτε την ανάρτησή της στην gallery που ακολουθεί:

Αλίκη Κατσαβού: «Ευχαριστώ τον κόσμο»

Λίγο αργότερα, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Παπαδάκη, όπου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον κόσμο που την στηρίζει σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Ο Κώστας είναι ένας μεγάλος μαχητής. 20 μέρες τώρα, τον τρόμαξε ο Χάρος και έδωσε σκληρή μάχη. Το τέλος ήρθε ήσυχα, έτσι θέλω να πιστεύω και εγώ και όλοι μας και έτσι νιώσαμε πως έγινε. Ο μόνος λόγος για τον οποίο βγαίνω στην εκπομπή σας είναι για να εκφράσω την απεριόριστη αγάπη μου στον κόσμο, που έχει αγκαλιάσει εμένα, την οικογένειά μου, και εκφράζει τον πόνο του για τον Κώστα σαν να είναι μέλος της δικής του οικογένειας» είπε η κ. Κατσαβού σε σύντομη τηλεφωνική δήλωση στον ΑΝΤ1.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς

Σχετικές ειδήσεις