ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Λάρισα: Επίθεση σε αυτοκίνητο που μετέφερε τον Περιφερειάρχη στη Νέα Σμύρνη (pics)

Κορονοϊός Λάρισα: Επίθεση σε αυτοκίνητο που μετέφερε τον Περιφερειάρχη στη Νέα Σμύρνη (pics)
onlarissa.gr

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/05) στον οικισμό Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας στην επιχείρηση μεταφοράς των κρουσμάτων που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό

Σύμφωνα, με το onlarissa.gr, σημειώθηκαν επεισόδια με φωτιές σε λάστιχα και κάδους με το λεωφορείο της Πυροσβεστικής που θα μετέφερε τα κρούσματα όπως και το όχημα του ΕΟΔΥ που θα λάμβανε τα δείγματα, να αποχωρούν από το σημείο εσπευσμένα.

Λίγο αργότερα, μερίδα των Ρομά που ήταν συγκεντρωμένοι στη Νέα Σμύρνη διαμαρτυρόμενοι για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον οικισμό τους με τα νέα μέτρα που πάρθηκαν, επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Αμφότεροι την ώρα που ξέσπασαν τα επεισόδια συμμετείχαν σε σύσκεψη την οποία διέκοψαν άμεσα για να κατευθυνθούν προς το σημείο, στο οποίο όμως δεν πρόλαβαν να φτάσουν διότι δέχτηκαν την επίθεση και αποχώρησαν.

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια το πρωί της Παρασκευής στη Gallery:

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε επίθεση και δημοσιογράφος στην περιοχή της Νέας Σμύρνης κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ.

Αυτή την ώρα, επικρατεί ηρεμία στην περιοχή, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος διαλύθηκε.

«Δεν υπάρχουν θετικοί στον κορονοϊό» υποστηρίζουν οι Ρομά

Την ίδια στιγμή, ορισμένοι Ρομά υποστηρίζουν πως δεν είναι θετικοί στον κορονοϊό. Μιλώντας στις κάμερες το μεσημέρι της Παρασκευής, έδειχναν τις βεβαιώσεις τους, τονίζοντας πως υποβλήθηκαν στα τεστ σε ιδιωτικά εργαστήρια στη Λάρισα και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Αντιθέτως σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ έδειξαν ότι είναι μολυσμένοι από τον ιό.

Το γεγονός αυτό τους έκανε να ξεσηκωθούν όπως υποστηρίζουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Τοπαλούδη: Ισόβια και κάθειρξη 15 ετών στους δολοφόνους της Ελένης