ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στην Καλλιθέα από την επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη έχασε το μάτι της

ΣΟΚ στην Καλλιθέα από την επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη έχασε το μάτι της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλλιθέας από την φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι, που δέχτηκε το πρωί της Τετάρτης (20/05) μία 34χρονη - Η γυναίκα, νοσηλεύεται στην εντατική και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή - Οι πρώτες εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Αποτρόπαια χαρακτηρίζεται η άγρια επίθεση με καυστικό υγρό, που δέχτηκε μία 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα, το πρωί της Τετάρτης (20/05).

Το συμβάν διαδραματίστηκε στις 9.30 το πρωί, στη Θησέως.

Πώς έγινε η επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η άτυχη 34χρονη ονομάζεται Ιωάννα και εργάζεται σε ασφαλιστική. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, κάποιος - πιθανότατα μία γυναίκα- την περίμενε στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται η δουλειά της, έξω από το ασανσέρ.

Αμέσως μετά την επίθεση, η άτυχη κοπέλα έτρεξε προς το φαρμακείο, ενώ είχε μείνει μόνο με τα εσώρουχά της, καθώς την έκαιγαν τα ρούχα της και φώναζε για βοήθεια.

Το σώμα και το πρόσωπό της ήταν γεμάτα με αίματα.

Στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου νοσηλεύεται η 34χρονη γυναίκα, μετά την επίθεση το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, έχει χάσει το αριστερό της μάτι και έχει πολύ βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Μακρύς θα είναι ωστόσο ο δρόμος για την αποκατάστασή της.

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έχει κατάστημα δίπλα από το φαρμακείο, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από τον τόπο εργασίας της 34χρονης, είδε την κοπέλα γυμνή και τυλιγμένη με μια ποδιά από κουρείο, μόνο με το εσώρουχό της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, του έκανε εντύπωση που μάλλον από το σοκ δεν φώναζε.

Δείτε τι είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr:

Με βάση τα πρώτα στοιχεία, η άγνωστη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη, τράπηκε σε φυγή, ενώ κόσμος έτρεξε να βοηθήσει την γυναίκα που ούρλιαζε από τον πόνο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της άλλης γυναίκας και ελέγχει τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω από την καφετέρια, όπου σημειώθηκε η επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει καταγγελία ότι οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποια προσωπική διαφορά μεταξύ τους.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Δείτε βίντεο από το σημείο της επίθεσης

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το άνοιγμα των Δημοτικών διχάζει επιστήμονες και κοινωνία: Τα σενάρια για την επιστροφή στο σχολείο

Σχετικές ειδήσεις