ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτό έγκλημα: Νεκρός διάσημος ράπερ - Τον διαμέλισε η σύζυγός του

Φρικτό έγκλημα: Νεκρός διάσημος ράπερ - Τον διαμέλισε η σύζυγός του

Αδιανόητα τα όσα συνέβησαν.

Σοκ προκαλεί η είδηση πως σε ηλικία 36 ετών βρέθηκε νεκρός και διαμελισμένος ο διάσημος ράπερ, Andy Cartwright.

Το πτώμα του 30χρονου βρέθηκε διαμελισμένο και για αυτό ευθύνεται η 36χρονη σύζυγός του, Marina Kukhal, η οποία συνελήφθη σε κατάσταση σοκ να μονολογεί «Τι έκανα, τι έκανα...».

Η 36χρονη ομολόγησε πως ήταν εκείνη που διαμέλισε την σωρό του Andy, το πραγματικό όνομα του Alexander Yushko, ωστόσο δεν ήταν και εκείνη που τον σκότωσε.

Η γυναίκα πρόσθεσε πως βρήκε τον 30χρονο ράπερ αναίσθητο και πιθανότατα νεκρό από υπερβολική δόση ναρκωτικών όμως η αστυνομία έχει διαφορετική άποψη, καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη που να δικαιώνει τον ισχυρισμό της.

Ο Andy ήταν τόσο δημοφιλής στη Ρωσία, που η Marina φυλάσσεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να γλυτώσει από την οργή των θαυμαστών του νεκρού ράπερ.

Σύμφωνα με την Marina, o Kukhal ξεκίνησε να παίρνει ναρκωτικά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού ενώ αντιμετώπιζε και καρδιολογικά προβλήματα.

Οι λεπτομέρειες για τις πράξεις της γυναίκας, ωστόσο προκαλούν πραγματικό σοκ.

Στο σπίτι βρέθηκαν ένα μαχαίρι, σφυρί, πριόνι, σανίδες κοπής και νυστέρια, τα οποία χρησιμοποίησε στο τετραήμερο που χρειάστηκε για να διαμελήσει το πτώμα του Andy.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η σωρός βρέθηκε σε πλαστικές σακούλες στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην Αγία Πετρούπολη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξέφυγαν οι Τούρκοι: «Μην εκπλαγείτε αν έρθουμε κάποια νύχτα ξαφνικά σε ένα νησί του Αιγαίου»