ΕΛΛΑΔΑ

Ακης Τσοχατζόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το τάμα στον Άγιο Γεράσιμο

Ακης Τσοχατζόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το τάμα στον Άγιο Γεράσιμο

Εξιτήριο από το Σισμανόγλειο νοσοκομείο πήρε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Ακης Τσοχατζόπουλος.

Εξιτήριο από το Σισμανόγλειο νοσοκομείο πήρε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Ακης Τσοχατζόπουλος.

Η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο Ακης Τσοχατζόπουλος βγήκε από το νοσοκομείο στις αρχές της εβδομάδας. Μάλιστα, η Βίκυ Σταμάτη τόνισε στην εφημερίδα On Time ότι «είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό. Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς. Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά».

Ακης Τσοχατζόπουλος: Το τεστ για κορονοϊό και το αρνητικό αποτέλεσμα

Ο πρώην υπουργός εισήχθη στο Σισμανόγλειο με πνευμονία, πριν από 20 ημέρες και αρχικά αντιμετωπίστηκε ως ύποπτος για κορονοϊό. Ωστόσο, το τεστ βγήκε αρνητικό. Ο πρώην υπουργός παρουσίαζε και καρδιακές αρρυθμίες ενώ είχε χαμηλή συνείδηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Οι γιατροί του έκαναν σειρά εξετάσεων και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη.

Ακης Τσοχατζόπουλος: Από υπουργός του ΠΑΣΟΚ, στη φυλακή και την αποφυλάκιση

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι και το 2004, ενώ το 1996 έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ύστερα από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στις 11 Απριλίου 2012 συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών, με την ποινή του να μειώνεται αργότερα σε 19 χρόνια. Επικαλούμενος προβλήματα υγείας, ο Ακης Τσοχατζόπουλος αποφυλακίστηκε στις 2 Ιουλίου 2018.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - «Καμπανάκι» των ειδικών: Εκτίμηση για πάνω από 10.000 ενεργά κρούσματα