ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο Αττικόν: Ασθενής επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια και έπειτα αυτοκτόνησε

Συναγερμός στο Αττικόν: Ασθενής επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια και έπειτα αυτοκτόνησε

Συναγερμός σήμανε στο Αττικόν το πρωί της Δευτέρας (31/08), καθώς ένας 59χρονος ασθενής επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια και έπειτα πήδηξε από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ο 59χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, που νοσηλευόταν στο καρδιολογικό τμήμα, επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι νοσηλεύτρια.

Στη συνέχεια πήδηξε στο κενό από τον 4ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Η νοσηλεύτρια δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον ασθενή, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα κι έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της, η οποία παραμένει κρίσιμη.

Πώς έγινε η επίθεση

Η νοσηλεύτρια, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δέχτηκε την επίθεση του ασθενούς, ο οποίος φέρεται να κρυβόταν πίσω από πόρτα και να επιτέθηκε πισώπλατα στην άτυχη εργαζόμενη, ενώ προηγουμένως είχε δεχτεί «κλήση» από τον ασθενή για παροχή βοήθειας.

Όταν εκείνη μπήκε μέσα στον θάλαμο για να του προσφέρει βοήθεια, εκείνος άρχισε να τη μαχαιρώνει στον λαιμό και σε άλλα μέρη του σώματός της και υπήρξε πάλη μεταξύ των δύο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι συνάδελφοι της παθούσας, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο αυτή τη στιγμή, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, την άτυχη νοσηλεύτρια έσπευσε να βοηθήσει άλλος ασθενής, η παρέμβαση του οποίου φέρεται να απέτρεψε το χειρότερο σενάριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Σχολεία: Τέλος στην αγωνία - «Κλειδώνει» η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων