ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στις Σέρρες: Νεκρός 25χρονος από κορονοϊό

Θρήνος στις Σέρρες: Νεκρός 25χρονος από κορονοϊό
Intime News

Ο 25χρονος Θοδωρής έχασε την μάχη με τον κορoνοϊό - Αρχικά νοσηλευόταν στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου

Έφυγε από τη ζωή ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από την Δήμητρα Σερρών, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους συμμαθητές, αλλά και σε ολόκληρη την Σερραϊκή κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, ο 25χρονος Θοδωρής έχασε την μάχη με τον κορoνοϊό, αποδεικνύοντας ότι ο φονικός ιός δεν κοιτά ηλικίες.

Ο 25χρονος νοσηλεύτηκε αρχικά στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε στο facebook o βουλευτής Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης.

«Γιατί ρε θοδωρή? Γιατί ρε αγόρι μου? Ήσουν τόσο νέος και τόσο καλό παιδί! Με έκανες κομμάτια βραδιάτικα! Μακάρι να ήταν πλάκα, όπως από αυτές που σου άρεσε να κάνεις! Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων αγόρι μου και να μας φυλάς από εκεί ψηλά, θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Ούτε κεράκι μπορούμε να σε ανάψουμε και να σε χαιρετίσουμε ρε φίλε!! Το έχει η μοίρα των θοδωρήδων φαίνεται στο χωριό μας, να φεύγουν νέοι!!», έγραψε ο βουλευτής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Βόμβα» Γεωργιάδη για την εστίαση - «Δύσκολο να ανοίξει τα Χριστούγεννα»