ΕΛΛΑΔΑ

«Πλημμύρισε» χριστουγεννιάτικο φως η Μυτιλήνη - Φωταγωγήθηκε το πανύψηλο δέντρο (pics)

«Πλημμύρισε» χριστουγεννιάτικο φως η Μυτιλήνη - Φωταγωγήθηκε το πανύψηλο δέντρο (pics)
lesvospost.com

Άναψε το απόγευμα της Δευτέρας (7/12) και επίσημα το χριστουγεννιάτικο δέντρο ο δήμος Μυτιλήνης, διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές λόγω των μέτρων της πανδημίας, αλλά φώτισε όλη την Προκυμαία ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Τσακύρη, άναψε το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και τα υπόλοιπα στολίδια που βρίσκονται γύρω από το δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης.

Ο δήμαρχος έστειλε τις ευχές του για υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους τους δημότες, αλλά ιδιαίτερες ευχές έδωσε και σε όλους εκείνους που δεν θα μπορέσουν φέτος να βρεθούν στην πατρίδα τους, τη Μυτιλήνη, όπως συνήθιζαν να κάνουν κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες.

Η φωταγώγηση έγινε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, χωρίς τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες που κάθε χρόνο «πλημμύριζαν» το δημοτικό θέατρο αλλά και την πλατεία Σαπφούς παλιότερα, ωστόσο, το μήνυμα των Χριστουγέννων γι' ακόμη μία χρονιά έφτασε στις καρδιές των κατοίκων.

Λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων, ο δήμαρχος λίγο μετά τις 19.30, μέτρησε αντίστροφα και η πλατεία του δημοτικού θεάτρου έλαμψε.

Τόσο ο δήμαρχος Μυτιλήνης, όσο και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού τόνισαν σε δηλώσεις τους πόσο σημαντικές είναι τέτοιες - έστω και περιορισμένες - δράσεις αυτές τις Άγιες ημέρες, καθώς ο κόσμος «διψά» για βαθιές ανάσες αισιοδοξίας στην σκιά της πανδημίας.

Πηγή: lesvospost.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ποιοι μπορούν να μετακινηθούν σε άλλο νομό - Τι ισχύει για τις καφετέριες και τα sms