ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Μακελιό» μεταξύ επιχειρηματιών - Η μαρτυρία του θύματος

Κρήτη: «Μακελιό» μεταξύ επιχειρηματιών - Η μαρτυρία του θύματος

Ένα… πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα ανάμεσα σε γνωστό επιχειρηματία και πρώτο του ξάδερφο.

Σοβαρό επεισόδιο - με αφορμή όπως όλα δείχνουν επαγγελματικές διαφορές - ανάμεσα σε γνωστό επιχειρηματία και πρώτο του ξάδερφο εκτυλίχθηκε νωρίς το απόγευμα στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα ο άνδρας να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο ξάδερφος του Ηρακλειώτη επιχειρηματία επιχείρησε να καταγράψει τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης με drone.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του στην ΚΡΗΤΗ TV, έγινε αντιληπτός από εργαζόμενο στην επιχείρηση που διατηρεί τις αποθήκες της στη ΒΙΠΕ ο οποίος και ενημέρωσε τον επιχειρηματία. Ο ίδιος μαζί με τον πατέρα του έσπευσε άμεσα στις εγκαταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε και την Ασφάλεια Ηρακλείου.

Φτάνοντας στο χώρο είδε δύο άτομα - ο ένας εκ των οποίων ήταν ο ξάδερφός του - να είναι στο χώρο. Μόλις ο ξάδερφος αντιλήφθηκε πως ο επιχειρηματίας συνοδευόμενος από τον πατέρα του τον είχαν «τσακώσει», μπήκε στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να φύγει. Ο επιχειρηματίας προσπάθησε να τον σταματήσει με τον ξάδερφό του να μη διστάζει να βάλει όπισθεν και να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο.

Μάλιστα όπως ο ίδιος καταγγέλλει, τον χτύπησε και δεύτερη φορά - παρουσία των αντρών της αστυνομίας που είχαν φτάσει στο χώρο - εμβολίζοντας τον, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο με σπασμένο γοφό και χτυπήματα στο γόνατο το χέρι και τον αυχένα.

Ειδικότερα όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε στην ΚΡΗΤΗ TV «κλείνοντας την επιχείρηση γύρω στις 4 το απόγευμα, ένας οδηγός πήγε τελευταίος 4:10 να κλείσει. Πάνω από τις αποθήκες στη Βιομηχανική Περιοχή, ήταν ένα drone και με πήρε τηλέφωνο το παιδί και μου λέει: "Πάνω από την αποθήκη είναι ένα drone και τραβάνε φωτογραφίες και κινηματογραφούν"», τόνισε.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων «πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και λέω συμβαίνει αυτό και πηγαίνω. Πάω πάνω με τον πατέρα μου, ο ένας από τους δύο ήταν ο ξάδερφός μου και μπήκε στο αυτοκίνητο, κλειδώθηκε και προσπαθώντας να φύγει με την όπισθεν εγώ μπήκα μπροστά και με παρέσυρε και έφυγε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΚΡΗΤΗ TV.

Σημειώνεται ότι αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο επιχειρηματίες έρχονται σε αντιπαράθεση. Όπως εκμυστηρεύτηκε ο τραυματίας στο neakriti.gr, οι ίδιοι δύο άνθρωποι το τελευταίο διάστημα ασχημονούν κατά του ίδιου και του προσωπικού της επιχείρησής του περνώντας με το αυτοκίνητο απέξω, φωνάζοντας και χειρονομώντας. Μάλιστα όπως ο ίδιος λέει ήταν έτοιμος την ώρα του συμβάντος να καταθέσει μήνυση εναντίων τους.

Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία ενώ το λόγο στη συνέχεια θα λάβει η Δικαιοσύνη.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με την μαρτυρία του θύματος, που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση: Ποια η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντούν οι πολίτες για εμβόλιο και ελληνοτουρκικά