ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα: Έκαναν έφοδο τα ΕΚΑΜ - Άφαντοι οι Ρομά πιστολέρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους

Μέγαρα: Έκαναν έφοδο τα ΕΚΑΜ - Άφαντοι οι Ρομά πιστολέρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους

Εξαφανίστηκαν από τον καταυλισμό στην περιοχή Βλυχού Μεγάρων οι ένοπλοι που φέρονται να άνοιξαν πυρ και να τραυμάτισαν επτά άτομα, ύστερα από διαπληκτισμό με αφορμή ένα τροχαίο ατύχημα.

Οι δύο άντρες με τις καραμπίνες, οι οποίοι αναζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ. για τους πυροβολισμούς, πρόλαβαν να φύγουν από τον καταυλισμό πριν οι αστυνομικές δυνάμεις τον περικυκλώσουν.

Διμοιρίες των ΜΑΤ, άντρες της ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας μπήκαν στον καταυλισμό, προχώρησαν σε έρευνες σε σπίτια και πραγματοποίησαν εξακριβώσεις στοιχείων. Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Σημειώνεται ότι όλα ξεκίνησαν από ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Στο τροχαίο αυτό ενεπλάκησαν μέλη των δύο οικογενειών που έβγαλαν σήμερα Τρίτη τα όπλα. Η μία οικογένεια φέρεται να κατηγορούσε την άλλη για την ευθύνη του τροχαίου με τραυματισμούς. Μάλιστα, η μία οικογένεια ζητούσε από την άλλη να κάνει δήλωση για την υπαιτιότητα του τροχαίου.

Όλα αυτά μέχρι που τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο και οι άντρες των δύο οικογενειών πήραν στα χέρια τις καραμπίνες.

Από τα διασταυρούμενα πυρά τραυματίστηκαν επτά άτομα από σκάγια. Μάλιστα, δύο από αυτούς έχουν τραυματιστεί στα μάτια. Η πρώτη εικόνα που είχαν οι αστυνομικοί μετά το περιστατικό ήταν για άντρες ταμπουρωμένους μέσα στον καταυλισμό με καραμπίνες. Αυτός είναι και ο λόγος που στον καταυλισμό έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που αναμένεται να πραγματοποιήσουν επέμβαση για τη σύλληψη των δραστών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ένας νεκρός σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης