ΕΛΛΑΔΑ

Αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστηρίων Μυτιλήνης – Σε καραντίνα οι υπάλληλοι

Αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστηρίων Μυτιλήνης – Σε καραντίνα οι υπάλληλοι
stonisi.gr

Τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στα δικαστήρια της Μυτιλήνης.

Αναστολή της λειτουργίας του Δικαστηρίου Μυτιλήνης λόγω κρουσμάτων κορονοϊού από αύριο Δευτέρα 8 έως και της Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Σε σχετική πράξη της Προέδρου Πρωτοδικών Μυτιλήνης αναφέρεται ότι βρέθηκαν δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου μεταξύ των υπαλλήλων της Εισαγγελίας και ένα στους υπηρετούντες Εισαγγελικούς λειτουργούς. Σε υποχρεωτικό κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκαν δύο ακόμα Εισαγγελικοί λειτουργοί στενές επαφές με τον ασθενή λειτουργό της Εισαγγελίας.

-Το Πρωτοδικείο για το διάστημα αυτό θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας ενώ από τις εργασίες της γραμματείας, θα γίνονται μόνον οι καταθέσεις προτάσεων αντίκρουσης της νέας τακτικής διαδικασίας.

-Οποιοδήποτε επείγον αίτημα θα εξετάζεται κατά περίπτωση από τον Πρόεδρο Υπηρεσίας και εφόσον συντρέχει σπουδαίος λόγος ώστε να αντιμετωπισθεί άμεσα. Για όλα τα παραπάνω οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Πρωτοδικείου στο 2251022518.

-Προσωρικές διαταγές που έχουν χορηγηθεί σε αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είναι προσδιορισμένες προς εκδίκαση παρατείνονται με απόφαση του Προέδρου Υπηρεσίας.

-Η Δημοσίευση των αποφάσεων θα πραγματοποιείται με ηλεκτρονική μορφή.

-Οι ανακριτικές πράξεις θα διενεργούνται μόνο εφόσον αφορούν αυτόφωρα κακουργήματα. Αυτόφωρα πλημμελήματα θα εκδικάζονται μόνο με κατηγορούμενο ο οποίος κρατείται δυνάμει των διατάξεων περί αυτόφωρης διαδικασίας.

-Η εκδίκαση των τακτικών υποθέσεων που έχουν προσδιορισθεί για το διάστημα που θα είναι κλειστές οι Υπηρεσίες του Δικαστηρίου δεν θα πραγματοποιηθούν και θα προσδιορισθεί νέα ημερομηνία εκδίκασής τους.

Πηγή: stonisi.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Καλλιάνος: Έρχεται φονικός χιονιάς το επόμενο Σαββατοκύριακο;