ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικό: Έδειραν και λήστεψαν οδηγό λεωφορείου γιατί… πήγαινε αργά

Ελληνικό: Έδειραν και λήστεψαν οδηγό λεωφορείου γιατί… πήγαινε αργά

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο Ελληνικό, με θύμα 57χρονο οδηγό λεωφορείου.

Μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι επέβαιναν στο λεωφορείο 171 που εκτελεί το δρομολόγιο Βάρκιζα – Αργυρούπολη, επιτέθηκαν και έσπασαν στο ξύλο τον 57χρονο οδηγό.

Οι δράστες στη συνέχεια τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν. Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Αργότερα, κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα του Ελληνικού για να καταθέσει όλα όσα βίωσε. Σημειώνεται ότι και ο δεύτερος οδηγός, ο οποίος ενώ είχε σχολάσει βρισκόταν στο λεωφορείο, δέχτηκε τις μπουνιές και τις κλωτσιές των νεαρών.

Αφορμή για αυτό το πρωτοφανές ξέσπασμα βίας ήταν, όπως κατέθεσαν τα θύματα στην Αστυνομία, το γεγονός ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και όπως φώναζαν οι δράστες καθυστερούσε στις στάσεις!

Το χρονικό του τρόμου

Όλα ξεκίνησαν στις 17:40 το απόγευμα της 8ης Μαΐου όταν οι έξι νεαροί που επέβαιναν στο λεωφορείο 171, όπως κατέθεσαν τα θύματα ηλικίας 57 και 65 ετών, κατέβηκαν στη στάση του μετρό Ελληνικού επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 36.

Οι δύο παρέμεναν μπροστά μπλοκάροντας το λεωφορείο να μην ξεκινήσει την ίδια ώρα που οι άλλοι τέσσερις μπήκαν μέσα τραβώντας την συρόμενη πόρτα.

Οι τέσσερις νεαροί επιτέθηκαν φραστικά στον 57χρονο οδηγό λέγοντάς του ότι το λεωφορείο είχε κόσμο και καθυστερούσαν ενώ στη συνέχεια όρμησαν πάνω του και με μανία τον ξυλοκόπησαν με μπουνιές και κλωτσιές.

Ο 65χρονος συνάδελφος του που βρισκόταν στο λεωφορείο ενώ είχε σχολάσει προσπάθησε να σώσει τον οδηγό από τα νύχια των μαινόμενων νεαρών χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι δράστες αφού τον έδειραν και αυτόν, στη συνέχεια άρπαξαν το τσαντάκι του 57χρονου που περιείχε την ταυτότητά του, το κινητό του τηλέφωνο και 400 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι αστυνομικοί με οδηγό τις καταθέσεις των δυο θυμάτων αλλά και το υλικό από κάμερες της περιοχής προσπαθούν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών της άγριας επίθεσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πελώνη στο Newsbomb.gr: Μόνο αν ανοίξουν οι εμβολιασμοί για όλους έχει νόημα η συζήτηση για προνόμια