ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Tρισάγιο στη μνήμη της αδικοχαμένης Ιωάννας – Απόντες και οι δύο γονείς

Χανιά 11χρονη Ιωάννα

Στο τρισάγιο στη μνήμη της 11χρονης Ιωάννας παραβρέθηκαν μόνο ελάχιστοι στενοί συγγενείς από την οικογένεια του πατέρα - Τα δύο αδέλφια της Ιωάννας έχουν απομακρυνθεί από τη μητέρα με εντολή εισαγγελέα και βρίσκονται σε κοινωνική δομή

Εννέα μέρες έχουν περάσει από τη μοιραία βραδιά όταν η 11χρονη Ιωάννα έχασε τη ζωή της στα βράχια δίπλα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και την Τετάρτη (2/6), στο νεκροταφείο του Μουζουρά, στο Ακρωτήρι Χανίων, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη της.

Όμως, ούτε η μητέρα, ούτε ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού ήταν εκεί, όπως μεταδίδει το zarpanews.gr. Ο πατέρας του κοριτσιού βρίσκεται σε ψυχιατρική δομή, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται η μητέρα της.

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν μόνο ελάχιστοι στενοί συγγενείς από την οικογένεια του πατέρα.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι συμμαθητές της, άφησαν στο θρανείο της ζωγραφιές που έφτιαξαν οι ίδιοι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσουν την 11χρονη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Στο μεταξύ, τα δύο αδέλφια της Ιωάννας έχουν απομακρυνθεί από τη μητέρα με εντολή εισαγγελέα και βρίσκονται σε κοινωνική δομή, συνοδευόμενα από τη γιαγιά τους από την πλευρά της μητέρας, καθώς είναι σε εξέλιξη κοινωνική έρευνα.

Ο εισαγγελέας θα βασιστεί στο αποτέλεσμα αυτής της έρευνας για να αποφασίσει πού θα μείνουν τα δύο παιδιά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η μικρή Ιωάννα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η γιαγιά του 18 μηνών μωρού - «Άδικα πήρα την αμαρτία»