ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: H μουσική και η επέκταση ωραρίου έφεραν συνωστισμό στα Λαδάδικα

Κορονοπάρτι

Η νέα χαλάρωση των μέτρων, σε συνδυασμό με την προσμονή των νέων να γυρίσουν στα στέκια τους δημιούργησε ένα σκηνικό συνωστισμού.

Στις παλιές τους προ πανδημίας δόξες τους επέστρεψαν το βράδυ του Σαββάτου τα Λαδάδικα, αφού τα δημοφιλή μπαρ της περιοχής άνοιξαν μετά το πράσινο φως των λοιμωξιολόγων να επιτραπεί η μουσική.

Αυτό σε συνδυασμό με την επέκταση του ωραρίου στη 01:30 και την προσμονή των νέων να γυρίσουν στα στέκια τους δημιούργησε ένα σκηνικό απίστευτου συνωστισμού.

Σύμφωνα με το voria.gr, οι αποστάσεις ξεχάστηκαν, ενώ μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν αυτοί που φορούσαν μάσκα. Ωστόσο όπως φαίνεται σε σχετικό video, κανέναν δεν ένοιαζε κάτι τέτοιο αφού όλοι απολάμβαναν τη μουσική που έπαιζε στη διαπασών.

Όλα αυτά φυσικά μέχρι τη 01:30, όταν η μουσική σταμάτησε και οι θαμώνες κλήθηκαν να φύγουν από τα μπαρ ενώ το κέφι βρισκόταν στο αποκορύφωμά του.

Να σημειωθεί πάντως ότι χθες οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια ελέγχων έκοψαν πρόστιμα σε δύο καφέ μπαρ, το ένα στην οδό Κατούνη και το άλλο στην πλατεία Μαριχόβου καθώς καταγράφηκε υπέρβαση του ορίου πελατών ενώ μάλιστα εξυπηρετούσαν και όρθιους θαμώνες.

Πηγή: voria.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης - Ερντογάν: Το «σπάσιμο του πάγου», οι διαφορές και τα επόμενα βήματα