ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται και για τον θάνατο 24χρονου ο γιατρός που χειρούργησε τη 14χρονη

Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται και για τον θάνατο 24χρονου ο γιατρός που χειρούργησε τη 14χρονη

Νέες κατηγορίες για τον γιατρό που χειρούργησε τη 14χρονη κόρη του ιερέα - Κατηγορείται και για το θάνατο ενός 24χρονου

«Μόλις διάβασα τη συνέντευξη του ιερέα που έχασε τη 14χρονη κόρη του μετά την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου, συγκλονίστηκα. Γιατί και το δικό μου παιδί πέθανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μετά την ίδια επέμβαση, από τον ίδιο γιατρό». Σοκαρισμένος ο Δήμητρης Σινιώρης από την Κεραμωτή της Καβάλας δεν μπορεί να πιστέψει ότι 4 χρόνια μετά την απώλεια του 24χρονου γιου του από ιατρικό λάθος, ο ίδιος γιατρός θα κατηγορούνταν για το θάνατο ενός ακόμη κοριτσιού.

Άκουγε τη σπαρακτική φωνή του ιερέα που θρηνούσε για τη Γωγώ του και ένιωθε ότι ξαναζούσε τον χαμό του δικού του γιου, του Νίκου. «Είμαι ακόμη ταραγμένος. Πάει άδικα ένα ακόμη παιδί. Ξέρω τι σημαίνει να χάνεις το σπλάχνο σου» επισημαίνει στο ThessΤoday.gr ο κ. Σινιώρης.

«Προσπαθώ να έρθω σε επαφή με τον ιερέα για να γίνουμε «μία γροθιά» και να κάνουμε, από κοινού, ό,τι είναι δυνατόν ώστε να κυνηγήσουμε αυτόν τον άνθρωπο που μας στέρησε τα παιδιά μας. Αν και ο πόνος δεν σταμάτησε ποτέ, με το που είδα όσα κατήγγειλε ο ιερέας ξύπνησε η οργή μέσα μου. Ήταν σαν να άκουγα την ιστορία του δικού μου παιδιού. Πως είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να συνεχίζει να χειρουργεί κανονικά; Εμείς αποφασίσαμε να υποβληθεί το παιδί μου σε μία επέμβαση καλαισθησίας η οποία, όπως μας διαβεβαίωσε, ήταν χειρουργείο-ρουτίνας και μέσα σε 9 μέρες υπέστη σηπτικό σοκ και κατέληξε».

Ο κ. Σινιώρης έχασε τον γιο του τον Μάιο του 2017. Ο 24χρονος νεαρός, ο οποίος ήταν υπέρβαρος, είχε αποφασίσει να προχωρήσει στην τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου παρά τις δικές του ανησυχίες. «Επειδή είχε σκοτωθεί η σύζυγός μου σε τροχαίο και μεγάλωσα μόνος τα παιδιά μου ανησυχούσα πολύ γιατί ήξερα τι σημαίνει θάνατος. Έτσι ρωτούσα και ξαναρωτούσα τον γιατρό αν υπήρχε κίνδυνος από την επέμβαση» τονίζει ο κ. Σινιώρης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι ερωτήσεις στον πιλότο, οι «ευθύνες» στην Καρολάιν και η επιμέλεια του παιδιού