ΕΛΛΑΔΑ

«Επιλέγοντας» το μέλλον: Τρία ενδεχόμενα που πρέπει να εξετάσει κάθε υποψήφιος

«Επιλέγοντας» το μέλλον: Τρία ενδεχόμενα που πρέπει να εξετάσει κάθε υποψήφιος

Η απόφαση να σπουδάσεις εκείνο που πάντα ήθελες είναι πλέον συνειδητή· Γιατί αναγνωρίζεις ποιοι είναι οι τρεις βασικοί παράγοντες που θα καθορίσουν την επιλογή του κατάλληλου, για σένα, εκπαιδευτικού ιδρύματος! 

 

Το Mediterranean College, το ιστορικότερο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο της Ελλάδας (1977), σου παρουσιάζει, τον απόλυτο οδηγό ακαδημαϊκής επιλογής!

  • Εσύ θέτεις τους στόχους για την επαγγελματική σου εξέλιξη, αφού αποκτάς υψηλού επιπέδου πανεπιστημιακή εκπαίδευση!

Σε μία δύσκολη και ανταγωνιστική εποχή, το Mediterranean College απευθύνεται σε εσένα που πιστεύεις στα όνειρα και τους στόχους σου, που έχεις σθένος και αποφασιστικότητα και αντικρύζεις το μέλλον με βεβαιότητα, αισιοδοξία και ασφάλεια. Γιατί σπουδάζεις σε ένα κολλέγιο που σε έχει στο επίκεντρο και σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια, μέσα από τις υπηρεσίες του, ώστε να μπορείς να οραματίζεσαι τον εαυτό σου ως επιτυχημένο επαγγελματία στο αντικείμενο που επιθυμείς. «Tο μέλλον σου βρίσκεται στην επόμενη σελίδα... στο επόμενο click… στο επόμενο βήμα… (και) έχει ήδη αρχίσει». Σε προτρέπουμε να κάνεις την επόμενη κίνηση στις σπουδές σου! Να αποκτήσεις αναγνωρισμένο Bachelor, Master, MBA από το κορυφαίο βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby και να γίνεις δίγλωσσος επαγγελματίας με διεθνή προοπτική.

  • Θεωρείς ότι τα βρετανικά πανεπιστήμια συγκαταλέγονται στα καλύτερα του κόσμου, με πρωτιές στην καινοτομία, τη διδασκαλία και την έρευνα και προσφέρουν εγκυρότητα και up-to-date πληροφορία.

Το Mediterranean College -από το 2010- διατηρεί στρατηγική συνεργασία FRANCHISE με το TOP30 UK University of Derby (Guardian, 2020), προσφέροντας προγράμματα σπουδών (Bachelor’s & Master’s), τα οποία μεταφέρονται ΑΥΤΟΥΣΙΑ στην Ελλάδα και δεν είναι απλά επικυρωμένα (validated) από αυτό. Επιπροσθέτως, το University of Derby έχει διακριθεί για:

  • Το εξαιρετικό επίπεδο διδασκαλίας & μαθησιακών αποτελεσμάτων που προσφέρει στους φοιτητές του (TEF GOLD), κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο του “Teaching Excellence Framework”.
  • Την ποιότητα διδασκαλίας, ως TOP20 Βρετανικό Πανεπιστήμιο.
  • Την απασχολησιμότητα των φοιτητών(96.3% αποφοίτων εργάζονται ή συνεχίζουν σπουδές μετά από 6 μήνες από την αποφοίτηση).
  • Την ικανοποίηση των φοιτητών του, κατέχοντας το 86%, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Εθνική Έρευνα Φοιτητών.
  • Πρωταρχικός στόχος είναι η επαγγελματική σου ανάπτυξη & εξέλιξη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σπουδάζοντας στο Mediterranean College, έχεις τη δυνατότητα να ενταχθείς σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, με δίγλωσση διδασκαλία, φοιτητική μέριμνα απόλυτα προσανατολισμένη στην ευημερία και στην επιτυχία σου, σύνδεση με το μητρικό πανεπιστήμιο, επαφή με φοιτητές από όλο τον κόσμο, καθώς και πολλές ευκαιρίες ακαδημαϊκής και επαγγελματικής εξέλιξης σε Ελλάδα και εξωτερικό! Γιατί εμείς θέλουμε να υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό μέσο το ταξίδι σου στη διαδικασία απόκτησης δεξιοτήτων, εμπειρίας και εργασίας.

Το Employability Scheme® του Mediterranean College είναι το 1ο ολοκληρωμένο Σχέδιο Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Αποκατάστασης στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, σε συνεργασία με 500+ συνεργαζόμενες επιχειρήσεις & οργανισμούς. Στόχος του είναι η ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και η δικτύωσή σου με εργοδότες & επαγγελματίες. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι οι εξής:

Προσφέρουμε εις βάθος προετοιμασία στον κύριο κλάδο σπουδών σου και υποστηρίζουμε την επιτυχή είσοδό σου στον επαγγελματικό τομέα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να σπουδάσεις στη χώρα σου. Να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο κορυφαίου Βρετανικού Πανεπιστημίου, απολαμβάνοντας όλα εκείνα τα προνόμια του Βρετανικού μοντέλου εκπαίδευσης που ορίζονται από την καινοτομία, τη διδασκαλία και την έρευνα. Η απόφαση είναι δική σου à The Future is Yours!

Mediterranean College

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434, Τ: +30 210 8899600

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251, Τ: +30 210 8899600

Γλυφάδα: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 16675, Τ: +30 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, T: +30 2310 287779

www.medcollege.edu.gr | info@medcollege.edu.gr

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του Newsbomb.gr στην Εκπαίδευση