ΕΛΛΑΔΑ

Έκκληση στήριξης στην Αγγελικούλα από τη Ρόδο - Πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Έκκληση στήριξης στην Αγγελικούλα από τη Ρόδο - Πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της μικρής Αγγελικής από τη Ρόδο, καθώς το παιδί διαγνώστηκε με αρτηριοφλεβώδη δυσπλασία εγκεφάλου και πρέπει να υποβληθεί σε εμβολισμό. 

Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 17/11/2021 σε ιδιωτική νοσηλευτική μονάδα, όμως η οικογένεια δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των 40.000 ευρώ που απατείται. Το χρονικό από τη διάγνωση μέχρι τον προγραμματισμό της επέμβασης δημοσιεύει η εφημερίδα «Ροδιακή»:

«Η μικρή Αγγελικούλα από την Ρόδο διαγνώστηκε με αρτηριοφλεβική δυσπλασία, μια κατάσταση επικίνδυνη όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του, ο φιλανθρωπικός οργανισμός "Παιδική Χαρά". Γι' αυτό και κρίνεται απαραίτητη, όσο πιο γρήγορα γίνεται η μετάβαση σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα, για να χειρουργηθεί.

Πριν λίγες εβδομάδες, η Αγγελικούλα παραπονιόταν ότι το αριστερό της χέρι μουδιάζει, παραλύει και δεν μπορεί να το ελέγξει. Έτσι η οικογένεια μπήκε στην διαδικασία να το ερευνήσει. Η μαγνητική έδειξε αρτηριοφλεβική δυσπλασία AVM.

Ο παιδονευρολόγος Δρ. Καπετανάκης συνέστησε την άμεση αφαίρεση της δυσπλασίας γιατί υπάρχει κίνδυνος ισχαιμίας και εγκεφαλικής αιμορραγίας. Νοσηλεύτηκε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου έκανε εγκεφαλογράφημα και στον Ερυθρό Σταυρό αγγειογραφία. Διαγνώστηκε ότι χρήζει χειρουργικής επέμβασης (μερικός εμβολισμός) και ακτινοβολίας GAMMA knife. Οι συγκεκριμένες θεραπείες πραγματοποιούνται σε ιδιωτική κλινική και το κόστος ανέρχεται περίπου στις 40.000€. Η μικρή μας φίλη χρειάζεται τη στήριξη όλων μας καθώς η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει ένα τέτοιο ποσό» αναφέρει η «Ροδιακή».

Πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους οικονομικής στήριξης της οικογένειας της Αγγελικής στο rodiaki.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Κυριαζής: «Αυτή είναι η ιστορία μου»

Ομόνοια: Νεαρή καταγγέλλει ότι δύο άνδρες τη νάρκωσαν και την βίασαν μέσα σε διαμέρισμα

Πέθανε η ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Μπουντούρη – Το συγκινητικό αντίο του «Εν Λευκώ»