ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στην Πάτρα: Αντιδήμαρχος χτύπησε την ερωμένη του - Τι κατήγγειλε η γυναίκα

Σάλος στην Πάτρα για αντιδήμαρχο που βιαιοπράγησε εναντίον της ερωμένης του
Σάλος στην Πάτρα για αντιδήμαρχο που βιαιοπράγησε εναντίον της ερωμένης του
Intime - Φωτογραφία αρχείου

Ο αντιδήμαρχος στην Πάτρα φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και 18 μήνες με την καταγγέλλουσα

Συζητήσεις έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η αποκάλυψη του άγριου ξυλοδαρμού μιας 50χρονης γυναίκας από τον εραστή της και αντιδήμαρχο της πόλης.

Μετά το άγριο περιστατικό η γυναίκα κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα καταγγέλλοντας τα όσα πέρασε. Σε δήλωσή της στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» ανέφερε τα εξής: «Το θέμα μου θα αργήσει γιατί ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που έχει χρεωθεί την υπόθεση έχει βγει σε άδεια. Ωστόσο όπως με ενημέρωσαν έχω τρεις μήνες προθεσμία να υποβάλω μήνυση. Ο αντιδήμαρχος δεν επικοινώνησε μαζί μου ούτε για συγγνώμη».

«Εγώ έχω μόνο την αλήθεια μου και την δημοσιότητα ως προστασία. Δεν πρέπει με τίποτα να αφήσω τον ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, έτσι, επειδή είναι δυνατός. Ότι τον ενοχλεί να το ζητάει από το νόμο και όχι να με ξυλοφορτώνει. Αν πιστεύει ότι θίγεται να λύσει αλλιώς τις διαφορές του και όχι με βία» ανέφερε η γυναίκα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο αντιδήμαρχος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και 18 μήνες με την καταγγέλλουσα, ενώ είχαν δεσμό και παλαιότερα. Εκείνη σύμφωνα με όσα υποστήριξε, υποπτευόταν ότι διατηρούσε σχέση και με μια άλλη γυναίκα και αποφάσισε να τον παρακολουθήσει. Στο γραφείο του τσακώθηκαν και τότε εκείνος άρχισε να της φωνάζει να φύγει, να τη βρίζει, να την χτυπάει και να την σπρώχνει με αποτέλεσμα να πέσει από τα σκαλοπάτια. Στη συνέχεια και ενώ εκείνη εξακολουθούσε να περιμένει στο δρόμο, ο αντιδήμαρχος της επιτέθηκε για δεύτερη φορά απειλώντας την ότι αν δεν φύγει θα την χτυπήσει, θα την κόψει στα δύο, και θα την σκοτώσει. Μάλιστα της έριξε και δύο κλωτσιές.

Τότε ήταν που κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα όπου και έκανε την καταγγελία.

Πηγή: Εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Διαδοχικά συστήματα κακοκαιρίας -Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Θρίλερ στα Καλύβια: Χωρίς ταυτότητα τα βρέφη που θάφτηκαν στην αυλή του ιερέα - Τι λέει ο δήμαρχος

Σέρρες: Σάλος με ιερέα για τις προκλητικές πόζες σε φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram