ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Ύποπτα κρούσματα σε ράντζα χωρίς προφύλαξη

ΠΟΕΔΗΝ ράντζα
Δραματική η κατάσταση στα νοσοκομεία, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.
YouTube

Φαίνεται σε βίντεο πως άνθρωποι συνυπάρχουν σε διάδρομο νοσοκομείου ενώ πιθανότατα νοσούν με κορονοϊό, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, προχώρησε σε σοβαρή καταγγελία για νοσοκομείο της κεντρικής Μακεδονίας στο οποίο 23 ύποπτα κρούσματα κορονοϊού βρίσκονται σε ράντζα στον ίδιο χώρο, φορώντας μάσκες αλλά με καμία παραπάνω προφύλαξη και χρησιμοποιώντας κοινόχρηστους χώρους.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, σε βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, φαίνονται οι άνθρωποι να συνυπάρχουν σε διάδρομο νοσοκομείου ενώ πιθανότατα νοσούν με κορονοϊό. Η εικόνα μαρτυρά τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΕΣΥ λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Οι ανάγκες στα νοσοκομεία είναι τεράστιες, την ώρα που κρούσματα, νεκροί και διασωληνωμένοι από κορονοϊό αυξάνονται καθημερινά.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ θέτει το θέμα της ενδονοσοκομειακής διασποράς και μιλά για τη σοβαρότητα της κατάστασης ασθενών που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ. Ενδεικτικά αναφέρει πως στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης 9 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι στις κλινικές, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης η ΜΕΘ των 28 κλινών είναι γεμάτη και 13 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι στα χειρουργεία, ενώ στο Παπαγεωργίου 19 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι στις ΜΑΦ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο δολοφονημένος στο βενζινάδικο στη Νίκαια, είχε πάρει χαρτιά από το κύκλωμα των πλαστών ταυτοτήτων

Παρθένα Κουτμερίδου: «Τη συμβούλευα να εμβολιαστεί» λέει ο γυναικολόγος της (vid)

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο