ΕΛΛΑΔΑ

Ρούμπεν Σεμέδο: Ελεύθερος ο Πορτογάλος - Η πρώτη του αντίδραση στο Instagram

Ρούμπεν Σεμέδο: Ελεύθερος ο Πορτογάλος - Η πρώτη του αντίδραση στο Instagram
Intime News

Ρούμπεν Σεμέδο: Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και αφέθηκε ελεύθερος - «Όχι άλλα ψέματα» έγραψε ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού 

Νέα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας το βράδυ της Δευτέρας (3/1), μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στις 8.20 το βράδυ της Δευτέρας μία 28χρονη από την Πορτογαλία κάλεσε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και κατήγγειλε ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής την χτύπησε και την πέταξε έξω από το σπίτι αρπάζοντας παράλληλα το κινητό της τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, η ΕΛ.ΑΣ. μετέβη στο σπίτι του ζευγαριού στη Γλυφάδα, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Α.Τ. Αλίμου, όπου λειτουργεί τμήα ενδοοικογενειακής βίας της ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος και ο ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο Πορτογάλος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και τις πρώτες πρωινές ώρες αφέθηκε ελεύθερος, ενώ και η σύντροφός του ανασκεύασε και αποφάσισε να αποσύρει την καταγγελία που είχε κάνει κατηγορώντας τον για ξυλοδαρμό.

Η αντίδραση του Ρούμπεν Σεμέδο

Η είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης (4/1) και ο Ρούμπεν Σεμέδο, αμέσως ανέβασε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε «όχι άλλα ψέματα», βλέποντας ταινία σπίτι του.

Λίγη ώρα αργότερα, ανέβασε και νέο story γράφοντας «ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Οχι άλλα ψέματα, τα λέμε σε λίγα λεπτά».

Υπενθυμίζεται, ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κατηγορήθηκε το περασμένο Φθινόπωρο από 17χρονη ότι την βίασε στο σπίτι του.

Ο Ρουύμπεν Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος με επιβολή εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε κατηγορηματικά, ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση. Επίσης υποστήριξε ότι δεν γνώριζε το γεγονός ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη ενώ πρόσθεσε ότι οι κοπέλες παρέμειναν στο σπίτι του ενώ αυτός έφυγε το πρωί και επιστρέφοντας παρήγγειλαν και έφαγαν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Ρούμπεν Σεμέδο - Τον κατήγγειλε η σύντροφός του για ξυλοδαρμό

Σχολεία: Προς άνοιγμα για τις 10 Ιανουαρίου – Πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές στις αίθουσες

«Δεν μπορούμε να εμβολιάζουμε τον πλανήτη κάθε έξι μήνες» - Τι λέει κορυφαίος Βρετανός επιστήμονας

Η Φάρμα: «Είναι γκόμενά του - Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα» (video)