ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr για Οινόη: Χάος με τη μεταφορά των εγκλωβισμένων επιβατών

Οινόη
Εγκλωβισμένοι επιβάτες στην Οινόη
Newsbomb.gr

Σύγχυση καταγράφεται ως προς την μεταφορά των επιβατών από τον σταθμό της Οινόης.

Λεωφορεία ήδη μεταφέρουν επιβάτες από τον σταθμό της Οινόης, οι οποίοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι για πάνω από 16 ώρες.

Τα λεωφορεία είναι με προορισμό την Αθηνά και αφορούν επιβάτες συρμών που εκτελούσαν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Αδιευκρίνιστο πάντως παραμένει το τι θα γίνει με τους επιβάτες, οι οποίοι αναχώρησαν χθες το μεσημέρι από Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η πρώτη ενημέρωση που είχαν, είναι ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα βάλει λεωφορείο προκειμένου να τους μεταφέρει... πίσω στην Αθήνα, κάτι που προφανώς δεν επιθυμούν διότι ο προορισμός τους ήταν με προορισμό Λάρισα - Κατερίνη - Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, επιβάτης ανέφερε στο Newsbomb.gr, ότι όσοι αναχώρησαν χθες Δευτέρα από Αθήνα προτίθενται να μισθώσουν ιδιωτικό λεωφορείο, με δική τους επιβάρυνση, προκειμένου να μεταβούν στον αρχικό προορισμό τους.

Μαρτυρία επιβάτη τρένου από τον σταθμό Οινόης στο Newsbomb: Βοηθήστε μας - Ξεμένουμε κι από τρόφιμα

Νωρίτερα, επιβάτης τρένου που βρίσκεται εγκλωβισμένος στον σταθμό της Οινόης εδώ και 16 ώρες μίλησε στο Newsbomb.gr για την ταλαιπωρία που βιώνουν από χθες δεκάδες επιβάτες.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντίνος δήλωσε στο Newsbomb.gr ότι στον σταθμό της Οινόης βρίσκονται αυτή τη στιγμή τρία, εκ των οποίων το ένα αφορά την αμαξοστοιχία που ενεπλακη στη χθεσινή σύγκρουση.

Όπως είπε οι επιβάτες του συγκεκριμένου τρένου αποβιβάστηκαν στη μία τα ξημερώματα και μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία της Λαμίας.

Τα άλλα δύο τρένα αφορούν δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, ενώ πριν από λίγο υπήρξε ανακοίνωσε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πως θα μεταβούν τρια σημεία προκειμένου να μεταφερθούν οι επιβάτες, με την σημείωση πως οι επιβάτες ξεπερνούν τους 150.

Το βίντεο με την αναχώρηση των πρώτων επιβατών με λεωφορείο

Ο ίδιος, όπως είπε στο Newsbomb.gr, ξεκίνησε από την Αθήνα στις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι που εγκλωβίστηκε στο σταθμό της Οινόης, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το πότε ακριβώς θα αναχωρήσουν για Θεσσαλονίκη. Οι πρώτες πληροφορίες που τους δόθηκαν κάνουν λόγο για αναχώρηση στις 12 το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, εκφράζει κραυγή αγωνίας καθώς πλέον έχουν εξαντληθεί οι όποιες προμήθειες από την αμαξοστοιχία, ενώ είναι θέμα χρόνου και ο σταθμός της Οινόης να εμφανίσει αδυναμία να παράσχει τρόφιμα στους εγκλωβισμένους επιβάτες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού μιλούν στο Newsbomb.gr: Μας άφησαν 20 ώρες αβοήθητους

Συγκλονιστική μαρτυρία για την Αττική Οδό: Εγώ κινητοποίησα τον στρατό μετά από 12 ώρες

Καιρός - Αρναούτογλου: Πού θα χιονίσει περισσότερο τις επόμενες ώρες - Νέα ψυχρή μάζα από το Σάββατο