ΕΛΛΑΔΑ

«Φως» στα αίτια της τραγωδίας στην Κόρινθο: Τι προκάλεσε τη δηλητηρίαση της 46χρονης

Δηλητηρίαση Κόρινθος
Οι δυο γυναίκες κατανάλωσαν όσπρια –πιθανότατα δικής τους παραγωγής- και χόρτα
Intime

Η τραγωδία στην Κόρινθο, με τον θάνατο μιας 46χρονης, οφείλεται σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία σε κατανάλωση οσπρίων

Σε κατανάλωση οσπρίων οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η δηλητηρίαση που προκάλεσε το θάνατο μίας 46χρονης γυναίκας και τη διασωλήνωση της 77χρονης μητέρας της στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 46χρονη και η 77χρονη έκατσαν για φαγητό στο σπίτι τους στο Κιάτο, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, καταναλώνοντας όσπρια –πιθανότατα δικής τους παραγωγής- και χόρτα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι για μία ημέρα οι δύο γυναίκες ήταν άρρωστες στο σπίτι, μέχρι που τελικά η 46χρονη διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Κιάτου. Ωστόσο, ήταν πια αργά, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν το θάνατό της.

Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου η 77χρονη μητέρα της, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Την έρευνα ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου. Ήδη έχει γίνει ιατροδικαστική εξέταση, η οποία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και «έδειξε» ότι ο θάνατος της 46χρονης προήλθε από κατανάλωση τροφίμων.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρήκαν όσπρια και χόρτα που καταναλώθηκαν τη μοιραία ημέρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δηλητηρίαση προκλήθηκε από αλλαντίαση, δηλαδή από βαρύτατη τοξική δηλητηρίαση, από κατανάλωση οσπρίων (κατά πληροφορίες φασόλια).

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Κόρινθο: Νεκρή 35χρονη - Δηλητηριάστηκε από χόρτα