ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Στις φυλακές Μαλανδρίνου οδηγείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Γλυκά Νερά: Στις φυλακές Μαλανδρίνου οδηγείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Στις φυλακές Μαλανδρινού οδηγείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Δεν έπεισε για την παραμονή του στον Κορυδαλλό. Μαζί με άλλους 5 δολοφόνους συζύγων στο κατάστημα κράτησης.

Σε φυλακή για βαρυποινίτες οδηγείται ο δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Άλλοι 5 δολοφόνοι συζύγων στις φυλακές Μαλανδρινού.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δεν θα παραμείνει στις φυλακές του Κορυδαλλού αλλά θα γίνει η μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρινού, στο νομό Φωκίδας. Σε αυτό το κατάστημα κράτησης κρατούνται άλλοι 5 άνδρες που κατηγορούνται για δολοφονίες συζύγων καθώς και βαρυποινίτες.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας και πως ο εντολέας του είναι φοβισμένος και αγχώνεται μην απειληθεί η ζωή του. Ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει για την παραμονή του στο κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού.

Η διαμόρφωση των φυλακών είναι σε κελιά των τεσσάρων και των δύο ατόμων για τους βαρυποινίτες. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα παραμείνει σε κελί μόνος του ενώ σε επόμενο διάστημα θα έχει και συγκάτοικο. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της τοποθεσίας των φυλακών θα βρίσκεται μακριά από τον δικηγόρο του και την οικογένειά του.

Οι άνδρες που κατηγορούνται για τις δολοφονίες των συζύγων τους

Ένας από τους 5 άνδρες που βρίσκεται στις ίδιες φυλακές με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι ο 32χρονος τότε δολοφόνος της Μακρινίτσας, που είχε μαχαιρώσει την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της, οδηγώντας τους στο θάνατο. Ο δεύτερος είναι ο δολοφόνος άνδρας Αλβανικής καταγωγής που είχε μαχαιρώσει έως τέλους με 7 χτυπήματα τη σύζυγό του, στην Ορμυλία Χαλκιδικής. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι ο άνδρας είχε πάρει το ένα από τα δύο παιδιά του και είχε απομακρυνθεί για 18 ημέρες σε ορεινές περιοχές. Οι άλλοι τρεις άνδρες είναι επίσης μέσα με σκληρές ποινές.