ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην Αττική για την εξαφάνιση 11χρονου

Συναγερμός στην Αττική για την εξαφάνιση 11χρονου
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert 

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από την εξαφάνιση ένας αγοριού ηλικίας 11 ετών την Τρίτη (21/06) από την πλατεία Αττικής. Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert, δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του παιδιού, καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Στις 21/05/2022, στις 17:30 μμ, εξαφανίστηκε από την πλατεία Αττικής, ο Αλή Αλ Γκέντρο 11 ετών, Συριακής καταγωγής. Το Χαμόγελο Του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 24/06/2022, για την εξαφάνιση του ανήλικου και προέβη, στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο ο Αλή Αλ Γκέντρο έχει ύψος 1,50 μ., είναι αδύνατος, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη φόρμα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».